Cases – Mærkbar forskel

Gudenaadalens Efterskole

“Her på Gudenaadalens Efterskole er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde med vores revisor. Vi snakker om alt – vi kigger i tal, og vi har visioner, som vi snakker med hinanden om. På den måde er det også nemmere at igangsætte nye projekter, hvis der er styr på økonomien, og hvad det er for nogle ting, som vi kan gøre. Det får vi gennem en åben drøftelse. Vi har arbejdet sammen med Redmark i mange år – og det er vi særdeles glade for, så det vil vi gerne fortsætte med. For det her samarbejde, det virker virkelig godt for os.”

Jesper Emil Sørensen, Forstander, Gudenaadalens Efterskole

LÆS MERE HER >>

Tandreguleringsklinikken Viborg

“Det er vigtigt for mig, at jeg kan outsource hele opgaven til Redmark med alle de overvejelser, der følger med. Hvis jeg har brug for hjælp, så understøtter de mig, når jeg skal træffe de rigtige beslutninger for min klinik. På den måde kan jeg koncentrere mig om det, jeg er god til og trygt stole på, at Redmark tager hånd om opgaverne, uden at det er mig, der står for ansvaret for det.”

Lisbeth Nielsen, Ejer, Tandreguleringsklinikken Viborg

LÆS MERE HER >>

Tandlægecentret Viborg

“Vi har arbejdet sammen med Redmark siden 1989. Vi har været igennem utrolig mange forskellige faser. Vi har fusioneret klinikker, ekspanderet, skiftet kompagnoner og bygget nye klinikker to gange. I alle de sammenhænge har vi brugt Redmark til rådgivning, økonomisk rådgivning, revision m.m. til stor fornøjelse for os igennem alle årene.”

Jørgen Schockert Rasmussen, Ejer, Tandlægecentret Viborg

LÆS MERE HER >>

Subaio

“Som ny i Subaio var det nemt at tage over på de regnskabsmæssige opgaver, som Redmark ellers havde stået for. Der var gode strukturer og processer, som jeg blot kunne videreføre. Når vi har haft spørgsmål til regnskab, løn og HR, har hjælpen altid været lige ved hånden. Og gennem årene har jeg altid haft de samme to kontaktpersoner, som jeg sætter særligt pris på, da de kender virksomheden og ikke mindst den branche, vi agerer i.”

Luke Fier, CFO & Head of Staff, Subaio

LÆS MERE HER >>

FysioDanmark Randers

“Kurt Telling har fungeret som vores revisor i Redmark i over 20 år. Han er altid lettilgængelig i hverdagen og yder nærværende rådgivning. Vi værdsætter hans store faglighed, der blandt andet afspejler sig i hans omfattende branchekendskab. I vores komplekse branche er det afgørende at have en kompetent rådgiver, og derfor betragter vi ikke kun Kurt som vores revisor, men også som en værdifuld sparringspartner.”

Atle Røsted, Klinikejer, FysioDanmark Randers

LÆS MERE HER >>

ProTreatment

“Vi har hos ProTreatment haft et godt samarbejde med Redmark gennem mange år. Og i særdeleshed i den her lidt svære tid, hvor vi har fået en ny overenskomst, er det betryggende at have et godt team som Redmark bag os. Vi kommer til at skulle lægge vores strategi om, og her har vi brug for rigtig meget sparring og rådgivning, hvor vi kommer til at trække på Redmarks store branchekendskab. Derudover har Redmark været med på vores vækstrejse, som har været meget betryggende. Vi har haft eksperter med inde over, som har kunne hjælpe med en hurtig eksekvering hver gang.”

LÆS MERE HER >>

Thomas Jørgensen, Klinikindehaver, ProTreatment

Sanadent Tandlægerne

“Vi har haft et godt samarbejde med Redmark igennem mange år. Det, som kendetegner Redmark og min revisor, Darnell Vagnild, er, at jeg 100% kan stole på den rådgivning, som jeg får. Og rådgivningen er altid lige ved hånden, når man har brug for det. Darnell har også en utrolig evne til at formidle de til tider komplekse emner i et letforståeligt sprog – og det sætter jeg stor pris på.”

Leila Seidelin Bache, Tandlæge og ejer, Sanadent Tandlægerne

“Gennem årene har vi haft forskellige revisorer, men vi landede hos Redmark, fordi vi får en rigtig god service. Rådgivningen har hjulpet forretningen til at vokse dertil, hvor vi er i dag. For os er opgaven lidt bredere end bare at drive tandlægeklinikker, fordi vi også har en konsulentvirksomhed, der hjælper tandklinikker. Her har Darnell Vagnild altid været god til at rådgive os, for at få den optimale selskabsstruktur, så vi hverken spilder penge på skat eller revision. Det sætter vi pris på.”

LÆS MERE HER >>

Bo Bache, Konsulent, Sanadent Tandlægerne

Støvring Kraftvarmeværk

“Hos Støvring Kraftvarmeværk sætter vi pris på vores tætte relation med Redmark og især Frank Nørgaard, der har været revisor for os i mere end 20 år. Ud over værdifuld rådgivning og det regnskabsmæssige, er Frank også med på sidelinjen, når vi laver store projekter, som kræver større investeringer, hvor det også er bestyrelsens ønske at få lavet en second opinion.”

Claus Haparanda, Driftschef, Støvring Kraftvarmeværk

Hjørring Varmeforsyning

“Vi har arbejdet sammen med Redmark siden starten af 2020. Da vi skulle vælge revisor, havde vi to faktorer i spil. Den ene var, at det skulle være en lokalrepræsenteret revisor i Nordjylland og ikke langt fra Hjørring, og så skulle det være en revisor, der havde kendskab til branchen. For ud over det regnskabsmæssige, så har vi brug for en, som vi kan sparre med, når vi indimellem møder udfordringer. For det er en kompleks verden, vi lever i – og der kommer hele tiden nye regler, som vi skal forholde os til.”

Dan Østergaard, CFO, Hjørring Varmeforsyning

Memphis Mansion

“Redmark har stor betydning for vores virksomhed – de er ikke alene en samarbejdspartner, men en tillidspartner. Vi vægter samarbejdet med Redmark og især Ole Skouboe højt. Umiddelbart efter Corona har der været flere økonomiske udfordringer. Jeg har været rigtig glad for den opbakning og viden, som Redmark har givet os i hele processen. Og senest i forhold til et bankskifte, hvor Redmark var en væsentlig medspiller. Og i den grad gav os de rigtige redskaber til at finde den rigtige løsning for os. For os er det vigtigt, at Redmark er lokale, nærværende og lettilgængelige. Det betyder, at vi hurtigt kan få et svar og komme videre med hverdagens arbejdsopgaver.”

Henrik Knudsen, CEO, Memphis Mansion

LÆS MERE HER >>

Ommersyssel Godstransport

“Vi har arbejdet sammen med Redmark i Randers i de sidste 25 år. En af de helt store opgaver, som vi har været igennem, har været vores generationsskifte, som er foregået i flere trin. Noget af det, som vi har sat stor pris på ved Redmark, er, at de har været loyale og fair overfor både køber og sælger. De har altid klædt os på til at træffe de rigtige beslutninger. I vores samarbejde med Redmark er vi rigtig glade for den gode tilgængelighed, som de har, ærlighed og deres høje faglige niveau.”

Morten Lindberg, Administrerende direktør, Ommersyssel Godstransport

LÆS MERE HER >>

“Det er essentielt for mig, at vi hele tiden er tro mod dem vi er – vores DNA – og det gælder i alle led i værdikæden. Her er tillid nøgleordet for mig. Det er mit ønske, at vi i NÜ skaber tillid til vores brand, og på den anden side også kan have tillid til vores samarbejdspartnere. Det stærke tillidsforhold, jeg har til Erik og Redmark, giver mig mulighed for at fokusere på at forfølge vores visioner, da jeg føler mig tryg i det arbejde og den rådgivning Erik leverer.”

Jannie Lymann, Administrerende direktør i

LÆS MERE HER >>

Dansk Golf Union

“Det er vigtigt for os som interesseorganisation at have dygtige partnere inden for revision og rådgivning. Klubberne kan have begrænsede ressourcer til at løfte opgaverne, og derfor betyder det meget for os, at vi altid kan tage fat i Redmark og få den hjælp og rådgivning, som vores klubber måtte efterspørge. Jens har været vores revisor og rådgiver i mange år, og hans engagement i sporten og viden inden for lovområdet gør, at vi altid føler os godt klædt på.”

Søren Hvid, Partnerskabsansvarlig ved Dansk Golf Union

"Vand er vores livskilde"

“Vi har arbejdet sammen med Redmark igennem mange år. Senest har de hjulpet os med sammenlægningen af fire mindre vandforsyninger til Vandforsyningen Brovst & Omegn. De har assisteret med værdiansættelse af forsyningerne, budgetmateriale for den nye samlede forsyning, overvejelser om de fremtidige takster og mulighed heri for at udligne forskelle i værdiansættelser af værkerne. Så selvom sådan en sammenlægning må synes uoverskuelig, så har det været en stor tryghed for os at kunne læne os op ad Frank Nørgaard – som er vores faste revisor – i hele processen. Det har gjort, at vi nu står med et moderne vandværk, hvor vi kan levere godt vand til en konkurrencedygtig pris.”

Flemming Frost, Bestyrelsesformand, Vandforsyningen Brovst & Omegn

Andelsboligforeningen Selvejerboligselskabet Havnen II

“Ejendommen er omfattet af den specielle regel, der gælder for deklarationsejendomme, hvilket har givet os lidt udfordringer undervejs. Her har samarbejdet med Redmark givet os det nødvendige fundament for at træffe de rigtige beslutninger til gavn for foreningen. Jørn Munch, som er vores faste revisor, har bl.a. været med til at etablere kontakt med Københavns Kommune omkring de udfordringer, der er for deklarationsejendomme. Og i det hele taget har vi sammen med Redmark og vores administrator fået skabt en sund økonomi, så vores forening er rustet til fremtiden, hvilket giver os – både beboere og bestyrelsen – den rette tryghed.”

Yvonne Hansen, bestyrelsesformand for Andelsboligforeningen Selvejerboligselskabet Havnen II, København

Andelsboligforeningen Lyshøjgård

“I vores andelsboligforening med en ejendom fra 1938 ved Valby Station, har vi altid søgt at varetage beboernes interesser og bevare ejendommens gode stand. Stabilitet i bestyrelse og med samarbejdspartnere har været en drivende faktor. Igennem knap 30 år har Redmark bistået os med kompetent rådgivning om regnskabsmæssige forhold og er også et kendt ansigt på foreningens generalforsamling nu repræsenteret ved statsautoriseret revisor Jørn Munch.”

Stig Bruun, bestyrelsesformand i Andelsboligforeningen Lyshøjgård

Andelsboligforeningen Mønten

“I vores andelsboligforening i Københavns Nordvestkvarter er der mere end 400 boliger og det er væsentligt at der er tillid til rådgiverne. I vores relation til Redmark oplever vi i bestyrelsen en kompetent rådgiver, som sikrer os efterlevelse af de seneste regnskabsregler m.v. For de mange beboere handler årsregnskabet i høj grad om værdien af deres bolig. Det skaber derfor ro, når revisor på generalforsamlingen redegør for regnskabet.”

Loke Dupont, bestyrelsesformand i Andelsboligforeningen Mønten

S.D. Kjærsgaard A/S

“Redmark har været min revisor og rådgiver gennem en del år og har i alle årene været klar til at træde til med kort varsel, hvis jeg har haft brug for input og sparring i forbindelse med forskellige økonomiske beslutninger. Søren er helt nede på jorden og jeg sætter pris på den uformelle omgangsform, hvor tingene kan drøftes åben, ærligt og uden omsvøb.”

Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard A/S

Skipper Clement Skole

“Redmark har lige siden skolen engang i 1960’erne blev en selvejende institution været en trofast og kompetent samarbejdspartner omkring udarbejdelsen af blandt andet årsregnskaber og finansiel rådgivning. Skipper Clement Skolen har 39 klasser, 860 elever og ca. 100 medarbejdere. Vores samarbejde har altid været præget af tillid og tryghed og yderst behagelig service. Den lange relation og det mangeårige samarbejde er på ingen måder ramt af metaltræthed, for i en travl hverdag med mange og alsidige opgaver gør det en mærkbar forskel at have loyale og pålidelige rådgivere. Dem finder vi let hos Redmark.”

Peter Würtz, Skipper Clement Skole

EMR Murer og Entreprenør A/S

Redmark har siden virksomhedens start, i begyndelsen af 1990’erne, været vores rådgiver og revisor. Redmark har således været med på hele vores rejse fra et lille lokalt murerfirma til den virksomhed, som vi er i dag, hvor vi har en bred ejerkreds, en koncernomsætning tæt på 1 mia. kr., og udfører byggeopgaver i hele landet. Vi har altid følt, at vi har haft adgang til kompetent rådgivning og sparring, uanset om det har været i forhold til årsregnskabet, eller om der har været tale om rådgivning i forbindelse med skat og moms, generationsskifte eller drøftelser omkring udvikling af vores virksomhed.

Per Breinbjerg, EMR Murer og Entreprenør A/S

Kontakt

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

Gå til kontakt