Cases – Mærkbar forskel

EMR Murer og Entreprenør A/S

Redmark har siden virksomhedens start, i begyndelsen af 1990’erne, været vores rådgiver og revisor. Redmark har således været med på hele vores rejse fra et lille lokalt murerfirma til den virksomhed, som vi er i dag, hvor vi har en bred ejerkreds, en koncernomsætning tæt på 1 mia. kr., og udfører byggeopgaver i hele landet. Vi har altid følt, at vi har haft adgang til kompetent rådgivning og sparring, uanset om det har været i forhold til årsregnskabet, eller om der har været tale om rådgivning i forbindelse med skat og moms, generationsskifte eller drøftelser omkring udvikling af vores virksomhed.

Per Breinbjerg, EMR Murer og Entreprenør A/S

Skipper Clement Skole

“Redmark har lige siden skolen engang i 1960’erne blev en selvejende institution været en trofast og kompetent samarbejdspartner omkring udarbejdelsen af blandt andet årsregnskaber og finansiel rådgivning. Skipper Clement Skolen har 39 klasser, 860 elever og ca. 100 medarbejdere. Vores samarbejde har altid været præget af tillid og tryghed og yderst behagelig service. Den lange relation og det mangeårige samarbejde er på ingen måder ramt af metaltræthed, for i en travl hverdag med mange og alsidige opgaver gør det en mærkbar forskel at have loyale og pålidelige rådgivere. Dem finder vi let hos Redmark.”

Peter Würtz, Skipper Clement Skole

Wagner Ejendomme

“Som direktør og indehaver af Wagner Ejendomme ApS har jeg gennem en årrække brugt statsautoriseret revisor Marian Fruergaard, og Redmarks team af stærkt specialiserede rådgivere indenfor SKAT og MOMS som sparringspartner på de mange og komplicerede forhold, som vi møder i vores daglige arbejde indenfor ejendomsbranchen. Jeg oplever en engageret service, og en hurtig og præcis tilbagemelding på de spørgsmål, som rejses. Sker der nye ting indenfor ejendomsbranchen omkring regnskab, skat eller moms kan jeg være helt sikker på, at jeg straks hører herom, således vi sammen kan få en drøftelse af, hvad det betyder for min virksomhed.”

Trine Wagner, Wagner Ejendomme

S.D. Kjærsgaard A/S

“Redmark har været min revisor og rådgiver gennem en del år og har i alle årene været klar til at træde til med kort varsel, hvis jeg har haft brug for input og sparring i forbindelse med forskellige økonomiske beslutninger. Søren er helt nede på jorden og jeg sætter pris på den uformelle omgangsform, hvor tingene kan drøftes åben, ærligt og uden omsvøb.”

Palle Kjærsgaard, S.D. Kjærsgaard A/S

Andelsboligforeningen Mønten

“I vores andelsboligforening i Københavns Nordvestkvarter er der mere end 400 boliger og det er væsentligt at der er tillid til rådgiverne. I vores relation til Redmark oplever vi i bestyrelsen en kompetent rådgiver, som sikrer os efterlevelse af de seneste regnskabsregler m.v. For de mange beboere handler årsregnskabet i høj grad om værdien af deres bolig. Det skaber derfor ro, når revisor på generalforsamlingen redegør for regnskabet.”

Loke Dupont, bestyrelsesformand i Andelsboligforeningen Mønten

Andelsboligforeningen Lyshøjgård

“I vores andelsboligforening med en ejendom fra 1938 ved Valby Station, har vi altid søgt at varetage beboernes interesser og bevare ejendommens gode stand. Stabilitet i bestyrelse og med samarbejdspartnere har været en drivende faktor. Igennem knap 30 år har Redmark bistået os med kompetent rådgivning om regnskabsmæssige forhold og er også et kendt ansigt på foreningens generalforsamling nu repræsenteret ved statsautoriseret revisor Jørn Munch.”

Stig Bruun, bestyrelsesformand i Andelsboligforeningen Lyshøjgård

Kontakt

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

Gå til kontakt