Fra iværksættervirksomhed til succesfuld softwareleverandør til nogle af de største banker i Norden og Europa

Subaio er resultatet af et succesfuldt iværksættereventyr. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 2016 med beliggenhed i Aalborg og har sidenhen udvidet med en afdeling i København. Missionen har altid været at udvikle softwareløsninger, der styrker den finansielle beslutningstagning – ikke alene til banker, men til brancher med et behov for dybdegående finansiel indsigt som beslutningsgrundlag. På rekordtid er virksomheden vokset til nu at have 40 ansatte med kunder i Danmark, Norge, Holland, Grækenland og planer om yderligere ekspansion i den kommende tid. En af fællesnævnerne for alle årene har være samarbejdet med Redmark – et samarbejde, som har tilpasset sig virksomhedens udvikling og behov:

“Redmark stod i starten for Subaios daglige bogholderi og lønadministration, men i takt med, at virksomheden er vokset, steg behovet for at insource den del af driften. Så da jeg kom til i 2021, fik jeg overleveret det hele fra kyndige hænder, som gav mig en god start” fortæller Luke Fier, CFO & Head of Staff i Subaio.

Luke Fier er født og opvokset i Minnesota, USA og besluttede at forfølge en drøm om at arbejde i udlandet. Han har nu været en del af Subaio i tre år og har med støtte fra Redmark lært den danske lovgivning at kende.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }


“Samarbejdet har givet Subaio hurtig og kvalificeret hjælp til regnskab, løn og HR. For mig personligt er det en stor tryghed, at jeg altid kan række ud til Redmark, der så hurtigt kan hjælpe mig, fx med den danske lovgivning. Gennem årene har jeg altid haft de samme to kontaktpersoner, som jeg sætter særligt pris på, da de kender virksomheden og ikke mindst branchen, vi agerer i”
tilføjer Luke Fier.

Redmark har gennem tiden hjulpet mange starts-ups godt på vej til en succesfuld forretning. Vi hjælper nyetablerede virksomheder med at udarbejde en forretningsplan og skabe det bedste afsæt for en sund virksomhed, inden vi vejleder om valg af virksomhedsform, finansiering og optimering af den løbende drift. Vores skatteafdeling kan svare på alle spørgsmål rundt om skat, moms og told, ligesom vi kan hjælpe med den daglige bogføring, fakturering og regnskabsudarbejdelse.

Går du med tankerne om at starte virksomhed, eller har du allerede taget beslutningen, men sidder med spørgsmål, du har svært ved at komme videre med, er du velkommen til at række ud til vores statsautoriserede revisorer, der har mange års erfaring med iværksætteri. Du finder deres kontaktinformationer her >>