God rådgivning understøtter vækst

For Leila Seidelin Bache og Bo Bache, der sammen med partner-tandlæge Sahar Dadras til dagligt driver Sanadent Tandlægerne med klinik i hhv. Holbæk og på Frederiksberg, har missionen altid været klar; at drive en sund forretning, der skaber værdi for patienter, medarbejdere og dem selv. Værdi defineres forskelligt, men når det kommer til kunderne, er det naturligvis tandbehandling på højeste kvalitetsniveau og den gode service, der træder frem, men Leila har også dedikeret meget af sin tid til at skabe værdi for andre tandlæger og studerende, når hun tager ud og underviser. For at omsætte værdien, skal basis være på plads, og det har Leila og Bo opnået gennem samarbejdet med Redmark, hvor god rådgivning har skabt fundamentet for deres vækstrejse.

Gennem årene har vi haft forskellige revisorer, men vi landede hos Redmark, fordi vi får en rigtig god service. Rådgivningen har hjulpet forretningen til at vokse dertil, hvor vi er i dag. For os er opgaven lidt bredere end bare at drive tandlægeklinikker, fordi vi også har en konsulentvirksomhed, der hjælper tandklinikker. Her har Darnell Vagnild altid været god til at rådgive os, for at få den optimale selskabsstruktur, så vi hverken spilder penge på skat eller revision. Han har et indgående branchekendskab, og det er en stor hjælp for os, udtaler Bo Bache, konsulent i Sanadent Tandlægerne.

Leila er uddannet tandlæge med en karriere, der startede for 20 år siden. Omtrent samme tidspunkt, hvor hun satte rammerne for den første praksis. Omhyggelighed, respekt for hinanden, fagligt højt niveau og en passion for tandlægegerningen har skabt en sund forretning baseret på god økonomisk rådgivning i øjenhøjde.

– Det, som kendetegner Redmark og især Darnell, er, at jeg 100% kan stole på den rådgivning, som vi får. Og rådgivningen er altid lige ved hånden, når man har brug for det. Darnell har også en utrolig evne til at formidle de til tider komplekse emner i et letforståeligt sprog – og det sætter jeg stor pris på, fortæller Leila Seidelin Bache, tandlæge og ejer af Sanadent Tandlægerne.