Velkommen til Redmark Randers

På kontoret i Randers sidder vi mere end 80 kompetente medarbejdere, der hver dag hjælper og rådgiver små og mellemstore virksomheder med alt indenfor regnskab, revision, skat og moms samt meget mere.

I videoen fortæller Jesper Thorup, kontorleder i Redmark i Randers, om vores lokalkontor i Randers.

“Vi er et dynamisk team af revisorer – specialister og rådgivere – der på baggrund af vores erfaring kan byde ind med en bred vifte af perspektiver og tilgange til at tackle udfordringer og finde de bedste løsninger i samråd med dig. Mangfoldigheden giver os mulighed for at trække på hinandens styrker og kompetencer. Vi tror på, at når vi arbejder sammen og udnytter vores forskelligheder, kan vi skabe de bedste resultater for dig som kunde.”

 

 - Jesper Thorup, kontorleder, partner og registreret revisor, Redmark Randers

 - Jesper Thorup, kontorleder, partner og registreret revisor, Redmark Randers

Revisor Randers – lokal indsigt som værdifuld ressource for din forretning

I 2008 blev vores nye domicil på Tronholmen i Randers indviet. Med beliggenhed ved Gudenåen har vi en fantastisk panoramaudsigt over vandet og det pulserende by- og erhvervsliv i Randers. Og takket være den centrale placering er det nemt for vores kunder at besøge os.

I Redmark får du en lokal rådgiver og revisor i Randers. Vi har et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv, hvilket vi ser som en værdifuld ressource, og vi tror på, at vi kan skabe mere værdi for din forretning, når vi er tættere på dig.

Vores mål er at være din pålidelige rådgiver og revisor og understøtte din virksomheds udvikling med skræddersyede løsninger og professionel service med udgangspunkt i dine specifikke behov og situation. Vi er dedikerede til at gøre din dagligdag nemmere, ved at være tæt på dig og understøtte dine forretningsmæssige mål med fokus på tillid og tryghed gennem hele processen.

Rådgivning, revision og skat – vi favner bredt

På kontoret i Randers er vi mange generalister, som har en vidtspændende brancheindsigt. Her sidder både revisorer, statsautoriserede revisorer, rådgivere, specialister, bogholdere og regnskabsassistenter. Vores faglighed favner bredt, der udover revision, skat og moms, også inkluderer økonomisk rådgivning, rådgivning indenfor køb og salg af virksomhed, iværksætter rådgivning, bogføring mv.

Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket giver os mulighed for at forstå og håndtere de specifikke udfordringer og krav, der er forbundet med hver enkelt branche. Vi har dog brancher, der er stærkere repræsenteret end andre på Randers kontoret, bl.a. forsyningssektoren, landbrugssektoren og revision af skoler, hvor vi har opnået en betydelig indsigt og ekspertise.

“Jeg har beskæftiget mig med landbrug siden jeg startede som revisortrainee i 2008. Landbrugssektoren er et interessant område, grundet de mange spændende problemstillinger, den præsenterer. Det er også en bred branche med mange forskellige aspekter, hvor ikke to kunder er ens. Landbruget er en følsom branche, hvor to år aldrig er ens. Det betyder, at der altid er nye interessante udfordringer og forandringer at håndtere.”

- Louise Frisk Nielsen, Regnskabsassistent, Redmark Randers.

- Louise Frisk Nielsen, Regnskabsassistent, Redmark Randers.
Få mere tid til din kerneforretning med Business Service

Få mere tid til din kerneforretning med Business Service

I Redmark Randers har vi en dedikeret Business Service-afdeling med specialiserede eksperter, der er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med alt fra lønadministration, bogføring og økonomistyring til momsadministration og meget mere. Ved at overlade disse opgaver til vores erfarne team, kan du trygt fokusere på din kerneforretning.

Udover vores Business Service-afdeling i Randers, har vi også en i Aalborg og i Aarhus.

Læs mere om Business Service her

Mere end blot en rådgiver og revisor i Randers

Randers er en by, vi er stolte af. Her vi driver forretning og her ser vi muligheder. Men vi ønsker ikke kun at være til stede. Vi ønsker at bidrage til vores by. Til fællesskabet, til udvikling og til trivsel.

Vores ønske er at være mere end blot en rådgiver og revisor i Randers. Vi ønsker at være en partner, der er engageret i at skabe en positiv indflydelse på byen. Vi tror på, at når vi arbejder sammen, kan vi opnå resultater og skabe en endnu bedre fremtid for vores by. Gennem vores arbejde og samarbejde stræber vi efter at bidrage til at styrke Randers og omegn.

”Vi er både glade og stolte over at Redmark har været med os hele vejen (siden 2003) og igen har lavet en længerevarende sponsoraftale. Det har rigtig stor betydning for os som klub at Redmark kan og vil være med til at gøre vores fremtidsplanlægning nemmere og mere tryg. Vi har altid mødt en stor loyalitet fra teamet bag og det er vi meget taknemmelig for. Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde.”

- Henrik Jørgensen, direktør Randers FC

- Henrik Jørgensen, direktør Randers FC

Redmark som partner til Byens Bedste i Randers

Byens Bedste er et stort awardshow, der hylder byens erhvervs- og kulturliv, afholdt lokalt på Værket i Randers. Vores lokale virksomheder og butikker er drivkraften bag lokalsamfundets succes, og vi er derfor stolte af at være sponsor til Byens Bedste og dermed med til at anerkende virksomhedernes bidrag til Randers by.

”Aftenen byder på god stemning, og det fantastiske fællesskab blandt byens erhvervs- og kulturscene er tydelig, samtidig med at nye relationer bliver skabt. Vi tror på, at fælles bestræbelser og samarbejder kan føre til en styrkelse af Randers by, og derfor støtter vi ikke bare op om lokalsporten, men også om lokale arrangementer som dette.”

- Jesper Thorup, kontorleder, partner og registreret revisor, Redmark Randers.

- Jesper Thorup, kontorleder, partner og registreret revisor, Redmark Randers.
Når fodboldens fællesskab i Vorup FB fører til en spændende karriere i Redmark

Når fodboldens fællesskab i Vorup FB fører til en spændende karriere i Redmark

Mikkel, Sebastian og Casper deler alle en fælles historie på fodboldbanen i Vorup FB, hvor de ikke kun har udviklet deres færdigheder på banen, men også deres venskab, og sidenhen er de alle 3 blevet kollegaer på Redmarks kontor i Randers.

Læs historien her

Mød vores partnere og managere i Randers