Fast rådgiver gennem 35 år

Ægteparret Lisbeth Nielsen og Jørgen Schockert Rasmussen driver tandlægeklinik side om side på Toldboden i Viborg i de smukke rammer, der udgør Sundhedscenter Viborg. Begge har de været på en spændende vækstrejse, hvor Redmark har været en strategisk sparringspartner, rådgiver og revisor gennem alle årene.

Tandlægecentret Viborg så dagens lys allerede tilbage i 2003, men det var først i 2016, hvor dørene blev slået op på den nuværende adresse. Ønsket var at skabe et sundhedshus med specialiserede funktioner og et stærkt fagligt samarbejde på tværs. Selv beskæftiger Tandlægecentret Viborg nu 16 ansatte med to ejere.

– Vi har været igennem utrolig mange forskellige faser. Vi har fusioneret klinikker, ekspanderet, skiftet kompagnoner og bygget nye klinikker to gange. I alle de sammenhænge har vi brugt Redmark til rådgivning, økonomisk rådgivning, revision m.m. til stor fornøjelse for os igennem alle årene, fortæller Jørgen Schockert Rasmussen, der driver Tandlægecentret Viborg.

I nabolokalet driver Specialtandlæge Lisbeth Nielsen sin henvisningspraksis, Tandreguleringsklinikken Viborg, der modtager henvisninger fra praktiserende tandlæger, praktiserende læger og speciallæger. Lisbeth flyttede sin praksis til de nye lokaler på Toldboden i 2017 og har i alle årene haft et stærkt samarbejde med Redmark baseret på tillid.

– Der er mange beslutninger, der skal træffes som virksomhedsejer, og nogle af dem er forbundet med store risici grundet de store investeringer. Derfor har det som eneejer været vigtigt for mig, at jeg kunne overlade den del af opgaverne til Redmark med alle de overvejelser, der følger med. Hvis jeg har brug for hjælp, så understøtter de mig, når jeg skal træffe de rigtige beslutninger for min klinik. På den måde kan jeg koncentrere mig om det, jeg er god til og trygt stole på, at Redmark tager hånd om opgaverne, uden at det er mig, der står for ansvaret for det, fortæller Lisbeth Nielsen, ejer af Tandreguleringsklinikken Viborg.


På billedet Marianne Fog Jørgensen, statsautoriseret revisor og Partner, Redmark
og Lisbeth Nielsen, ejer af Tandreguleringsklinikken Viborg.

For både Jørgen og Lisbeth har missionen været klar; at skabe en attraktiv arbejdsplads i moderne omgivelser med den nyeste teknologi og et højt fagligt niveau til glæde for byen:

– Med god rådgivning funderet i et dybdegående branchekendskab har Redmark som samarbejdspartner hjulpet os med at skabe et sundhedscenter, som ikke alene er til glæde for byens borgere, men som også er et aktiv for byens videre udvikling.

 

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig og din tandlægepraksis her.