Revisor i Redmark

Hos Redmark får du mulighed for at være en del af en fremsynet virksomhed i vækst, hvor trivsel har høj prioritet, og hvor beslutningsvejene er korte. Du vil opleve lydhørhed og beslutningskraft, uanset hvor du bevæger dig i organisationen og du får ambitioner og arbejdstid til at gå op med fleksibilitet i hverdagen.

En mærkbar forskel

Du kommer til at arbejde i et miljø, som giver dig store personlige og faglige udfordringer, hvor du hver dag gør en mærkbar forskel for dine kunder. Du bliver en del af en kultur, hvor en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø. Vi har en portefølje af spændende og udfordrende opgaver til dig, og du bliver involveret i en bred vifte af revisions- og rådgivningsopgaver.

I Redmark bliver der investeret i medarbejderne, og det betyder, at du altid er i udvikling – både personligt og fagligt. Vi arbejder for at din markedsværdi skal stige, og ingen ambitioner er for store eller små. Du kan med andre ord forfølge dine ambitioner og karrieredrømme. Hertil kommer, at du bliver en del af et team, hvor du i høj grad kan sætte din egen faglighed i spil og samtidig være en del af noget større.

Det handler ikke kun om tal, men også om relationer

“Jeg motiveres af en stejl læringskurve og en tydelig karrierevej. Udfordringer og ansvar er min ultimative drivkraft. Det er vigtigt for mig at have min egen kundeportefølje, hvor jeg tager ansvar for mine egne kunder. Jeg arbejder hver dag på at gøre en mærkbar forskel for mine kunder og deres forretning.”

Rasmus Møller Pedersen, Manager, CMA stud.

Læs mere

Få den karriere du drømmer om

Vi stræber efter at være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi også høje forventninger til dig. Vi har ikke kun én karrierevej, men en række forskellige veje, som gør, at vi kan skabe de bedste rammer for dig.

Med afsæt i dine ambitioner, baggrund og faglige kvalifikationer udarbejder vi sammen en karriereplan med fokus på såvel din faglige som personlige udvikling og specialisering. Du toner din karriere i den retning, du ønsker.

Viljen til mere
og talent til at nå det

“Jeg har valgt at kombinere en ambitiøs karriere med rollen som mor til 2. Det er på én og samme tid udfordrende og utroligt spændende, og det er vigtigt for mig, at begge dele går op i en højere enhed. Jeg ønsker at forfølge min karrieredrøm samtidig med, at jeg ikke vil gå på kompromis med familielivet.”

Malene Pedersen, Statsautoriseret revisor

Læs mere