Skat og Moms

Vores mål er at skabe de bedste rammer for din faglige og personlige udvikling, så du konstant øger din værdi. Ikke kun for os og vores kunder, men også på arbejdsmarkedet. Du skal være så attraktiv på arbejdsmarkedet, at det er et aktivt tilvalg at være ansat i Redmark.

Høj faglighed i en uformel kultur

Redmarks Skatte- og Momsafdeling er præget af samarbejde, videndeling og faglig sparring, samt en ambition om at være blandt de stærkeste Skatte – og Momsafdelinger i branchen. Vi assisterer virksomheder indenfor alle brancher og størrelser. Vi har både interne og eksterne kunder, og vi går altid efter løsninger, som skaber en mærkbar forskel for vores kunder. Hos os går fagligheden hånd i hånd med en uformel kultur og et stærkt socialt sammenhold.

Fra revisor til skattespecialist

“Jeg er drevet af at blive så dygtig, at man kan vække mig klokken 4 om morgenen, hvor jeg bare kan spytte svarene ud. I Redmarks Skatteafdeling kan jeg få de udfordringer, som jeg søger. Jeg har gode kollegaer, der hver dag udfordrer mig og bidrager til min udvikling.”

Jonas Grud Henriksen, Senior Tax Manager

Læs mere

Bliv bedre til det, du brænder for

Redmarks skatte- og momsafdeling servicerer alle typer virksomheder lige fra enkeltmandsvirksomheden til internationalt orienteret koncerner. Den faglige pallette i afdelingen er bred. Derfor har du mulighed for enten at tone din karriere som generalist eller som specialist, hvor du specialiserer dig inden for et område, som du særligt brænder for.