Business Service

Vores mål er at skabe de bedste rammer for din faglige og personlige udvikling, så du konstant øger din værdi. Ikke kun for os og vores kunder, men også på arbejdsmarkedet. Du skal være så attraktiv på arbejdsmarkedet, at det er et aktivt tilvalg at være ansat i Redmark.

Høj faglig standard og kvalitet

Redmarks Business Service løser erhvervsserviceopgaver og effektiviserer virksomhedens bogholderi og økonomifunktion. Business Service er præget af samarbejde, videndeling og faglig sparring, samt en ambition om at udnytte den seneste teknologi inden for digitalisering og skabe løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed.

Vi sikrer høj faglig standard og kvalitet i ydelsen, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Derfor har fokus på løbende kompetenceudvikling af den enkelte.

Vi går altid efter løsninger, som skaber en mærkbar forskel for vores kunder. Hos os går fagligheden hånd i hånd med en uformel kultur og et stærkt socialt sammenhold.

Altid i udvikling

“I min hverdag er jeg drevet af både tempo og udvikling. Vi arbejder med mange deadlines og har ofte mange bolde i luften på én gang. Det giver en diversitet og en alsidighed i jobbet, som er det der gør, at jeg glæder mig til at komme på arbejde hver dag.”

Birgitte Klemmensen, Lønkonsulent

Læs mere