Teknologivirksomheder

Hos Redmark er vi rådgiver og revisor for teknologi virksomheder, fordi vi hos Redmark interesserer os for branchen og forstår de forskellige problemstillinger og udfordringer som branchen arbejder under.

Aktiv sparringspartner

Redmark er en aktiv sparringspartner, rådgiver og revisor for teknologibranchen, hvor vi betjener en bred vifte af virksomheder, indenfor f.eks. internethandel, webshop, softwareudvikling og konceptudvikling. Vi har derfor vores egne specialister, hvis primære opgaver og kunder er indenfor teknologibranchen.

Det giver os et dybdegående kendskab til de udfordringer, som branchen står overfor.

Foruden vores kerneprodukter revision og regnskab, har vi desuden erfaring med branchespecifikke opgaver, herunder optimering af bogholderi, opkøb og salg af virksomheder og aktiver, løbende sparring med ledelse og ejere, moms og afgifter, samt mange andre opgaver. Igennem vores daglige kontakt har vi oparbejdet en viden indenfor teknologibranchen, der kan være med til at udvikle jeres virksomhed.

Subaio

“Som ny i Subaio var det nemt at tage over på de regnskabsmæssige opgaver, som Redmark ellers havde stået for. Der var gode strukturer og processer, som jeg blot kunne videreføre. Når vi har haft spørgsmål til regnskab, løn og HR, har hjælpen altid været lige ved hånden. Og gennem årene har jeg altid haft de samme to kontaktpersoner, som jeg sætter særligt pris på, da de kender virksomheden og ikke mindst den branche, vi agerer i.”

Luke Fier, CFO & Head of Staff, Subaio

LÆS MERE HER >>

Redmark kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Revision og udarbejdelse af årsrapport mv.
  • Værdiansættelse – eksempelvis af produktrettigheder og udviklingsprojekter
  • Rådgivning omkring projektstyring/timesagsstyring
  • Forretningsform, selskabsstruktur, koncernstruktur, mv.
  • Regnskabsrapportering og bogføring, bl.a. integration af webshops med bogføringssystem
  • Outsourcing bl.a. af programmeringsopgaver

Kontaktpersoner