Velkommen til Redmark Hadsund

I fjordbyen Hadsund sidder vi ca. 13 engagerede medarbejdere, som servicerer en bred vifte af kunder indenfor bl.a. det lokale erhvervsliv i Himmerland. Vi hjælper og rådgiver små og mellemstore virksomheder, med alt inden for regnskab, revision, skat og moms samt meget mere.

“Vi er her ikke kun som din revisor, men som din nærværende sparringspartner, der støtter op på vejen mod dine mål. Vi er her for at styrke din forretning, for at sikre at hver udfordring mødes med en løsning, skræddersyet til din virksomheds behov. Vi ønsker at være en aktiv medspiller i din forretningsudvikling, bidragende til din succes, ved at tilbyde kompetent rådgivning og værdiskabende løsninger.”

- Michael Carstens, kontorleder, partner og statsautoriseret revisor, Redmark, Hadsund.

- Michael Carstens, kontorleder, partner og statsautoriseret revisor, Redmark, Hadsund.

Revisor Hadsund - branchespecifik rådgivning, revision og skat

Med mangeårig erfaring og indgående brancheforståelse leverer vi skræddersyet og professionel rådgivning til vores kunder. Vi servicerer og har erfaring med alt fra enkeltmandsvirksomheder til større selskaber. På vores kontor i Hadsund dækker vores brede ekspertise områder som økonomisk rådgivning, revision, skat, bogføring, digitalisering og iværksætterrådgivning mv. Vi drager fordel af vores omfattende erfaringsgrundlag, for at forstå de individuelle udfordringer og behov der er i de forskellige brancher. 

I årevis har Hadsund været grobund for et blomstrende iværksættermiljø, hvor mange innovative projekter og virksomheder har set dagens lys. I Redmark Hadsund engagerer vi os aktivt – og vi hjælper og rådgiver mange iværksættervirksomheder. Vores tilgang indebærer løbende sparring, hvor vi stræber efter at styrke iværksættere med de nødvendige redskaber og indsigt til at navigere gennem udfordringer og blive rustet til succes.

I praksis betyder det, at vi ikke blot fokuserer på de økonomiske aspekter, men også bidrager til forretningsudvikling og strategiske beslutninger. Vi imødekommer dine behov og tilbyder skræddersyet rådgivning bl.a. indenfor områder som udarbejdelse af forretningsplan, valg af virksomhedsform, bogføring samt skat og moms. Gennem denne tilgang stræber vi efter at give dig den nødvendige tid samt ro til at fokusere på kernen i din forretning og det du er dygtig til.

Lokalt kontor med et stærkt bagland

Lokalt kontor med et stærkt bagland

På kontoret i Hadsund sidder vi et hold af erfarne generalister med omfattende indsigt i mange forskellige brancher, og med en bred palette af kompetencer. Samtidig er kontoret i Hadsund én af afdelingerne i ét af Danmarks største revisionshuse, hvilket giver os adgang til et omfattende netværk af ressourcer. Den høje faglighed som rådgiver og revisor i Hadsund understøttes af et bagland af specialiserede eksperter indenfor bl.a. skat, moms, afgifter, business service og digitalisering mv. Derfor fungerer vi som en alsidig sparringspartner og møder dig, hvor du er, med den nødvendige ekspertise og støtte til at håndtere og imødekomme dine specifikke udfordringer samt mål.

Læs mere om Redmarks kompetencer her.

Lokal forankring - vi er mere end blot en revisor i Hadsund

Med stor indsigt i det lokale erhvervsliv, får du en rådgiver og revisor i Hadsund, der er tæt på dig og din virksomhed. Den lokale forankring giver os et unikt indblik i erhvervslivets udfordringer samt potentiale og samtidig tror vi på, at en tæt relation skaber en tryg og tillidsfuld dynamik, som er afgørende for et givende samarbejde.

Som en del af den lokale forankring, stræber vi efter at være en aktiv partner, der bidrager positivt til erhvervslivet. Vi har bl.a. fornøjelsen af at være sponsor for Mariagerfjord Golf, hvor vi årligt arrangerer Company Day og inviterer kunder og forretningsforbindelser. Selvom golfspillet udgør omdrejningspunktet for dagen, skaber arrangementet betydelige netværksmuligheder, der styrker relationerne bl.a. mellem lokale virksomheder.

Michael Carstens fortæller om Company Day på Mariagerfjord Golf

Mød vores partnere og managere i Hadsund

KLARERE INDSIGT

Gå ikke glip af vigtige nyheder

Tilmeld dig Redmarks nyhedsbrev