Samarbejde, der strækker sig over generationer

Ommersyssel Godstransport – en del af Danske Fragtmænd – ligger i det midtjyske. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1970 af Hans Jørgen Pedersen, og sidenhen har sønnerne, Morten Lindberg og Jesper Thriege, taget over. Meget er det samme – der står fx stadig Ommersyssel Godstransport hen ad siden på lastbilerne og visionerne er lige høje, men hjemstedet er skiftet fra Randers til Aarhus, der nu udgør det nye domicil for virksomheden.

Morten og Jesper har holdt fast i de gode traditioner, hvilket også gør sig gældende med det efterhånden mangeårige samarbejde med Redmark.

– Vi har arbejdet sammen med Redmark i Randers i snart 25 år. En af de helt store opgaver gennem tiden har været vores generationsskifte, som er foregået i flere trin. Noget af det, som vi har sat stor pris på ved Redmark, er, at de har været loyale og fair overfor både køber og sælger. De har altid klædt os på til at træffe de rigtige beslutninger, fortæller Morten Lindberg, administrerende direktør i Ommersyssel Godstransport.

– Jeg blev rådgiver for Morten og Jespers far tilbage i 1999 – og sikke en spændende rejse. Jeg har altid sat stor pris på vores samarbejde – og det har været en fornøjelse at opleve udviklingen på tætteste hold. Selvom jeg ikke er en del af virksomheden som sådan, så kan man som revisor ikke helt undgå at lade sig rive med. Det er alligevel 25 år, at jeg har fulgt virksomheden – og satser naturligvis på mange flere, fortæller Jens Amstrup, statsautoriseret revisor og partner i Redmark.

– Det er en branche i konstant forandring, hvilket sætter høje krav til vores samarbejdspartnere. Jens har også investeret tid i at lære branchen at kende, så han kan understøtte vores forretning bedst muligt. Både da vores far ejede den og nu, hvor min bror og jeg driver den videre. Jens har altid mødt os i øjenhøjde og stået klar med rådgivning, så vi kunne koncentrere os om det, vi er bedst til. Ærlighed, tilgængelighed og ikke mindst et højt fagligt niveau har været fundamentet for vores gode samarbejde, og vi glæder os til fremtiden med mange nye projekter i pipelinen, tilføjer Morten Lindberg.

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }