Iværksætter

Redmark har som revisions- og rådgivningsvirksomhed den afgørende viden, der kan hjælpe dig som iværksætter med at få succes med din forretning.

Vi giver dig overblik og tiden til at udvikle din virksomhed

Når du som iværksætter etablerer virksomhed, kan regler og procedurer være en jungle at finde rundt i og det ønskede fokus i opstartsfasen af din virksomhed er ofte på andre ting end eksempelvis etablering, finansiering, bogføring, skat og moms. Redmark kan assistere dig med at have fokus på det vigtigste for dig som iværksætter, nemlig din forretning. Du har brug for en rådgiver, der forstår din forretning og forstår at bogholderi, skat, moms samt regler generelt, ikke er dét, du ønsker, der skal optage din tid. Det er vi bevidste om hos Redmark. Vi kan rådgive dig med at overholde alle gældende regler og vi kan rådgive dig i udviklingen af din virksomhed.

Redmark hjælper hvert år mange danske iværksættere med udviklingen af deres virksomheder gennem løbende sparring. Herudover rådgiver Redmark iværksættere med at optimere bl.a. bogholderi, gennemføre bogføringen, udarbejde modeller til rapportering samt løbende sparring med en fast rådgiver.

Hos Redmark rådgiver vi også iværksættere med valg af virksomhedsform, der sikrer et stabilt grundlag for fremtiden så skatteoptimalt som muligt. Herudover hjælper vi dig med registrering af skat, moms mv., og sikrer at din virksomhed har styr på gældende regler, således du kan have fokus på udviklingen af din forretning.

Subaio

“Som ny i Subaio var det nemt at tage over på de regnskabsmæssige opgaver, som Redmark ellers havde stået for. Der var gode strukturer og processer, som jeg blot kunne videreføre. Når vi har haft spørgsmål til regnskab, løn og HR, har hjælpen altid været lige ved hånden. Og gennem årene har jeg altid haft de samme to kontaktpersoner, som jeg sætter særligt pris på, da de kender virksomheden og ikke mindst den branche, vi agerer i.”

Luke Fier, CFO & Head of Staff, Subaio

LÆS MERE HER >>

Lad bl.a. Redmark hjælpe dig med:

  • Assistance med valg af virksomhedsform
  • Hjælp til moms og bogholderi
  • Registrering af moms og skat
  • Forretningsudvikling og sparring

Virksomhedsstart brochure

Læs mere >>

Kontaktpersoner

KLARERE INDSIGT

Gå ikke glip af vigtige nyheder

Tilmeld dig Redmarks nyhedsbrev