Iværksætter

Redmark har som revisions- og rådgivningsvirksomhed den afgørende viden, der kan hjælpe dig som iværksætter med at få succes med din forretning.

Vi giver dig overblik og tiden til at udvikle din virksomhed

Når du som iværksætter etablerer virksomhed, kan regler og procedurer være en jungle at finde rundt i og det ønskede fokus i opstartsfasen af din virksomhed er ofte på andre ting end eksempelvis etablering, finansiering, bogføring, skat og moms. Redmark kan assistere dig med at have fokus på det vigtigste for dig som iværksætter, nemlig din forretning. Du har brug for en rådgiver, der forstår din forretning og forstår at bogholderi, skat, moms samt regler generelt, ikke er dét, du ønsker, der skal optage din tid. Det er vi bevidste om hos Redmark. Vi kan rådgive dig med at overholde alle gældende regler og vi kan rådgive dig i udviklingen af din virksomhed.

Redmark hjælper hvert år mange danske iværksættere med udviklingen af deres virksomheder gennem løbende sparring. Herudover rådgiver Redmark iværksættere med at optimere bl.a. bogholderi, gennemføre bogføringen, udarbejde modeller til rapportering samt løbende sparring med en fast rådgiver.

Hos Redmark rådgiver vi også iværksættere med valg af virksomhedsform, der sikrer et stabilt grundlag for fremtiden så skatteoptimalt som muligt. Herudover hjælper vi dig med registrering af skat, moms mv., og sikrer at din virksomhed har styr på gældende regler, således du kan have fokus på udviklingen af din forretning.

Lad bl.a. Redmark hjælpe dig med:

  • Assistance med valg af virksomhedsform
  • Hjælp til moms og bogholderi
  • Registrering af moms og skat
  • Forretningsudvikling og sparring

Kontaktpersoner