Velkommen til Redmark København

Vi er et kompetent team på mere end 70 erfarne medarbejdere på vores kontor i København, der er dedikeret til at hjælpe og rådgive ejerledede virksomheder, med alt indenfor regnskab, revision, skat og moms, digitalisering samt meget mere.

Revisor København - bred viden inden for rådgivning, revision og skat

På vores kontor i København spænder vores ekspertise bredt og inkluderer rådgivning, revision, skat, assistance ved køb og salg af virksomhed, iværksætterrådgivning, bogføring og rapportering m.v.

Redmarks kontor i København er ikke blot en lokal rådgiver og revisor i København – vi er en international partner for vores kunder.

Mens vi servicerer en bred portefølje af virksomheder i forskellige brancher, har vi særlige styrker bl.a. inden for brancher som andelsbolig- og ejerforeninger, advokater samt sundhedssektoren, herunder bl.a. læger, tandlæger, fysioterapeuter og psykologer mv.

Med vores faglige ekspertise og vores fokus på langvarige relationer, står vi klar til at levere skræddersyet rådgivning, der hjælper ejerledere med at navigere succesfuldt gennem udfordringer samt udnytte de muligheder, de måtte stå overfor.

”Redmark er det naturlige valg for ejerlederen, og vi kan hjælpe hele vejen – lige fra opstart til et senere salg og generationsskifte. Det indebærer en løbende og nærværende rådgivning, der ikke kun fokuserer på nuværende behov, men også tager højde for fremtidige udfordringer og beslutninger.”

- Darnell Vagnild, kontorleder, Partner og Statsautoriseret revisor, Redmark, København.

- Darnell Vagnild, kontorleder, Partner og Statsautoriseret revisor, Redmark, København.

Kompetent rådgivning til internationale koncerner

Redmark i København rådgiver og hjælper flere internationale koncerner med overholdelse af de lokale, danske regler for bogholderi, regnskabsudarbejdelse, skatteopgørelser samt skatte- og momsrådgivning mv.

Vores mål er at være en pålidelig og kompetent partner for internationale koncerner, der sikrer at de har den nødvendige støtte og ekspertise til at drive deres forretning, i overensstemmelse med gældende regler, og samtidig optimere deres økonomiske resultater. Vi er opdaterede på de seneste lovgivningsmæssige krav, hvilket gør os til en kompetent rådgiver for virksomheder, der opererer på tværs af landegrænser.

Som et aktivt medlem af MGI Worldwide sikrer Redmark vores kunder kompetent rådgivning og service i alle væsentlige forretningscentre i verden. MGI Worldwide rangerer blandt de 20 største globale netværk inden for revision og skatterådgivning. Med mere end 400 kontorer spredt over 100 lande, kan vi handle hurtigt og effektivt på opgaver næsten overalt i verden. Dette giver vores kunder tryghed og tillid til, at uanset hvor deres forretningsaktiviteter fører dem, er de dækket af vores omfattende netværk af professionelle og kvalificerede partnere.

Læs mere om MGI Worldwide her.

Din specialiserede sparringspartner inden for sundhed

Redmark i København har stor erfaring med at betjene bl.a. læger, tandlæger, fysioterapeuter og psykologer m.v.

I sundhedssektoren oplever vi konstant forandringer, hvilket medfører komplekse udfordringer for hver enkelt praksis. Vi ser, at praksisser i dag står over for mange overvejelser om økonomi, finansiering og drift og her kan vi i Redmark matche det stigende behov for individuel rådgivning.

Vores store erfaring inden for sundhedsbranchen giver os mulighed for at navigere gennem dens kompleksiteter og være din sparringspartner, der har ekspertisen til at håndtere de nuværende og fremtidige udfordringer i branchen.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed i sundhedsbranchen her.

ProTreatment

“Vi har hos ProTreatment haft et godt samarbejde med Redmark gennem mange år. Og i særdeleshed i den her lidt svære tid, hvor vi har fået en ny overenskomst, er det betryggende at have et godt team som Redmark bag os. Vi kommer til at skulle lægge vores strategi om, og her har vi brug for rigtig meget sparring og rådgivning, hvor vi kommer til at trække på Redmarks store branchekendskab. Derudover har Redmark været med på vores vækstrejse, som har været meget betryggende. Vi har haft eksperter med inde over, som har kunne hjælpe med en hurtig eksekvering hver gang.”

LÆS MERE HER >>

Thomas Jørgensen, Klinikindehaver, ProTreatment

Sanadent Tandlægerne

“Vi har haft et godt samarbejde med Redmark igennem mange år. Det, som kendetegner Redmark og min revisor, Darnell Vagnild, er, at jeg 100% kan stole på den rådgivning, som jeg får. Og rådgivningen er altid lige ved hånden, når man har brug for det. Darnell har også en utrolig evne til at formidle de til tider komplekse emner i et letforståeligt sprog – og det sætter jeg stor pris på.”

Leila Seidelin Bache, Tandlæge og ejer, Sanadent Tandlægerne

“Gennem årene har vi haft forskellige revisorer, men vi landede hos Redmark, fordi vi får en rigtig god service. Rådgivningen har hjulpet forretningen til at vokse dertil, hvor vi er i dag. For os er opgaven lidt bredere end bare at drive tandlægeklinikker, fordi vi også har en konsulentvirksomhed, der hjælper tandklinikker. Her har Darnell Vagnild altid været god til at rådgive os, for at få den optimale selskabsstruktur, så vi hverken spilder penge på skat eller revision. Det sætter vi pris på.”

LÆS MERE HER >>

Bo Bache, Konsulent, Sanadent Tandlægerne

Revision og rådgivning til andelsboligforeninger og ejerforeninger

Vi leverer rådgivning og revision til mere end 900 andelsbolig- og ejerforeninger. Med betydelig erfaring inden for branchen og mange specialister på området, er vi i stand til at tilbyde skræddersyet rådgivning indenfor denne komplekse sektor. Vores engagement i branchen betyder, at vi har erhvervet omfattende viden om de særlige udfordringer og muligheder, som foreningerne står overfor.

Andelsboligforeningen Selvejerboligselskabet Havnen II

“Ejendommen er omfattet af den specielle regel, der gælder for deklarationsejendomme, hvilket har givet os lidt udfordringer undervejs. Her har samarbejdet med Redmark givet os det nødvendige fundament for at træffe de rigtige beslutninger til gavn for foreningen. Jørn Munch, som er vores faste revisor, har bl.a. været med til at etablere kontakt med Københavns Kommune omkring de udfordringer, der er for deklarationsejendomme. Og i det hele taget har vi sammen med Redmark og vores administrator fået skabt en sund økonomi, så vores forening er rustet til fremtiden, hvilket giver os – både beboere og bestyrelsen – den rette tryghed.”

Yvonne Hansen, bestyrelsesformand for Andelsboligforeningen Selvejerboligselskabet Havnen II, København

Stærk iværksætterrådgivning til en succesfuld start

I Redmark i København er vores kontor engageret i aktivt at støtte og rådgive talrige iværksættervirksomheder. Vores tilgang indebærer en løbende dialog, hvor vi søger at styrke iværksættere med de værktøjer og den indsigt, der kræves for at navigere gennem udfordringer og opnå succes.

Vi tilpasser vores rådgivning for at imødekomme dine specifikke behov, herunder valg af virksomhedsform, optimering af bogholderi, gennemføre bogføringen, registrering af moms og skat, udarbejde modeller til rapportering mv.

Vi hjælper både med at trække de store linjer i starten af din iværksætterrejse, men også når din virksomhed vokser sig større. Uanset hvor på rejsen du er, ser vi det som vores opgave at være din kompetente rådgiver, sparringspartner og revisor i København, der skaber tryghed, hjælper dig med at se muligheder og giver dig det nødvendige overskud til at fokusere på kernen i din virksomhed.

Kompetent ESG-rådgivning der skaber værdi

Som ejerleder bliver det i stigende grad nødvendigt at forholde sig til ESG, enten fordi ens virksomhed selv er underlagt de nye krav fra EU, eller fordi virksomheden er underleverandører til en virksomhed, der er forpligtet til at rapportere på disse områder.

Ved at indarbejde ESG-regnskaber i vores rådgivning, hjælper Redmark i København virksomheder med at navigere i en kompleks verden, hvor lovgivning og interessenter i stigende grad kræver, at virksomheder tager aktivt ansvar både for virksomhedens miljøpåvirkning, de sociale forhold og virksomhedens selskabsledelse.

Læs mere om ESG og hvad vi kan gøre for din virksomhed her.

Redmark Open - netværk der skaber værdi

Som en årligt tilbagevendende begivenhed inviterer vi vores kunder og forretningsforbindelser til Redmark Open i de naturskønne omgivelser hos Asserbo Golf Club i Nordsjælland.

Vi værdsætter muligheden for at styrke vores forbindelser, men også at være med til at facilitere et bredere samarbejde, hvor en dag på golfbanen kan være med til at skabe nye relationer og muligheder.

Redmark Open 2024

Mød vores partnere og managere i København

KLARERE INDSIGT

Gå ikke glip af vigtige nyheder

Tilmeld dig Redmarks nyhedsbrev