Uvurderlig støtte på vækstrejse

For ejer og stifter af fysioterapeutklinikken ProTreatment startede rejsen i Dragør, hvor den første af nu i alt 22 klinikker så dagens lys. Med en vision om at skabe et individualiseret og professionelt diagnosticerings-, behandlings- og træningskoncept med et mere effektivt behandlingssystem, der tilgodeser patienten og den hurtige rehabilitering var virksomhedens dna defineret. Hos Redmark er vi stolte over at være revisor og rådgiver på denne spændende rejse, hvor Thomas nu i dag har 250 ansatte i hele Danmark.

– Vi har arbejdet sammen med Redmark igennem flere år, og det har været betryggende at have dem med på vores vækstrejse. For det har betydet, at vi ikke bare har kunne trække på vores faste revisor ved Redmark, men hele teamet af eksperter, så vi hurtigt har kunne eksekvere på de forskellige tiltag hver gang. Som iværksætter gælder det jo netop om at gribe muligheden, når den er der, fortæller stifter og klinikindehaver af ProTreatment, Thomas Jørgensen.

Blandt mange ting, som Thomas sætter pris på i samarbejdet, er det branchekendskab, som vi har opbygget gennem mange år – og nu hvor den nye overenskomst for fysioterapeuter sætter endnu større krav, mener han, at behovet for kvalificeret rådgivning er særlig vigtigt, for fortsat at kunne drive en sund virksomhed.

– Vi sætter pris på det gode samarbejde. Og i særdeleshed i den her lidt svære tid, hvor vi har fået en ny overenskomst, er det betryggende at have et godt team som Redmark bag os. Vi kommer til at skulle lægge vores strategi om, og her har vi brug for rigtig meget sparring og rådgivning, hvor vi kommer til at trække på Redmarks store branchekendskab, fortæller Thomas Jørgensen og fortsætter:

– Generelt set er vi glade for at have en god revisor, der kan lette det administrative arbejde. For kun på den måde kan vi koncentrere os om det, som vi er gode til – at gøre en forskel for vores patienter. Det er ingen hemmelighed, at den administrative byrde bliver større og større, så det at vi kan frigive ressourcer til vores patienter og ikke mindst til at udvikle vores koncept gør hele forskellen for os. Vi vil gerne hjælpe vores patienter til at blive bedre til at hjælpe dem selv, uddanne vores personale og komme med vores bidrag til at skabe en bedre sundhed i Danmark.

Læs mere om, hvad vi kan gøre for dig og din fysioterapeutklinik her.