Den lokale forankring er vigtig

Memphis Mansion i Randers – det ikoniske Elvis-museum – mødte vi CEO Henrik Knudsen til en snak om samarbejde, forventninger og ikke mindst vigtigheden af den lokale forankring.

Selvom Elvis døde tilbage i 1977, så lever han videre i bedste velgående på det berømte museum Memphis Mansion, der favner en imponerende karriere i ord og billeder. Her finder man en helt unik samling, som Henrik Knudsen gennem årene har samlet og nu lader besøgende beundre.

For Henrik har Redmark ikke bare været en samarbejdspartner, men en tillidspartner, der har hjulpet ham gennem flere større udfordringer.

– Redmark har stor betydning for vores virksomhed – de er ikke alene en samarbejdspartner, men en tillidspartner. Vi vægter samarbejdet med Redmark og især Ole Skouboe højt. Umiddelbart efter Corona har der været flere økonomiske udfordringer. Jeg har været rigtig glad for den opbakning og viden, som Redmark har givet os i hele processen. Og senest i forhold til et bankskifte, hvor Redmark var en væsentlig medspiller. Og i den grad gav os de rigtige redskaber til at finde den rigtige løsning for os, fortæller CEO for Memphis Mansion, Henrik Knudsen.

Og særligt én ting spiller en særlig stor rolle i Henriks valg af revisor – den lokale forankring.

– For os er det vigtigt, at Redmark er lokale, nærværende og lettilgængelige. Det betyder, at vi hurtigt kan få et svar og komme videre med hverdagens arbejdsopgaver.