Ole Skouboe

Partner, Statsautoriseret revisor

Ole Skouboe

Ole Skouboe

Partner, Statsautoriseret revisor - Randers

Specialer

Efterskoler
Frie grundskoler
Vandforsyning
Varmeforsyning

Profil

Ole Skouboe, statsautoriseret revisor samt partner siden 2007, har en bred erfaring som revisor og rådgiver for små og mellemstore virksomheder. I kundeporteføljen finder vi virksomheder fra mange forskellige brancher. Ole har specialer indenfor vand- og varmeværker og skoleområdet, hvor Tradium i Randers, der favner et væld af uddannelsesmuligheder, hører blandt de største kunder.

Ole har en forkærlighed for fodbold og håndbold, hvor hans engagement har affødt en række kunder inden for det felt, der forener hans passion for det sportslige med hans mangeårige erfaring som revisor og rådgiver.

I en årrække – fra 2013-2021 – har Ole siddet som medlem af Revisionsteknisk Udvalg i FSR, der har som formål at bidrage til at sikre en ensartet og høj kvalitet samt drive den faglige udvikling inden for revision og andre erklæringsopgaver.

Ole sætter en ære i et levere økonomisk rådgivning i øjenhøjde, hvor han omsætter den ofte svære fagterminologi til letforståelig viden, så komplekse ting bliver forståelige. Han bygger langvarige relationer og skaber værdi for kunden med udgangspunkt i et gensidigt, konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde.