Når fodboldens fællesskab i Vorup FB fører til en spændende karriere i Redmark

Når fodboldens fællesskab i Vorup FB fører til en spændende karriere i Redmark

 

Mikkel, Sebastian og Casper deler alle en fælles historie på fodboldbanen i Vorup FB, hvor de ikke kun har udviklet deres færdigheder på banen, men også deres venskab, og sidenhen er de alle 3 blevet kollegaer på Redmarks kontor i Randers.

“Jeg har spillet i Vorup FB i 19 år, og det er her, jeg har lært både Casper, Sebastian og Redmark som virksomhed at kende. Redmark er en langvarig sponsor og støtte for klubben, og da Casper, som allerede arbejdede i Redmark, gav mig et indblik i de udviklingsmuligheder og det fællesskab, der er i virksomheden, fik det mig til at søge en stilling som revisortrainee.” – Mikkel Husum Frandsen, revisor, Redmark Randers.

Det er fælles- og kammeratskabet i både klubben og på kontoret, der driver Mikkel, Sebastian og Casper.  

Både på arbejdspladsen og i Vorup FB er der et fantastisk fællesskab, og det gode sammenhold synes jeg er afgørende for vores præstation og samarbejde – ikke mindst på banen, men bestemt også på kontoret.

Sebastian Gerlach Otte, revisortrainee, Redmark Randers

Sebastian Gerlach Otte, revisortrainee, Redmark Randers

Det har en stor betydning for alle 3 at være på en arbejdsplads, der støtter lokalsamfundet. Og netop de 3 holdspillere ved og har oplevet, hvor vigtig denne støtte er for foreningslivet.

“Det er med stolthed, vi trækker i spillertrøjerne i Vorup FB, hvor Redmarks logo er på, for det viser, at vi arbejder et sted, der engagerer sig i lokalsamfundet. Støtten gør en kæmpe forskel for klubben og dermed også for os”. – Casper Bundgaard Nielsen, revisor, Redmark Randers.

Sammen er Mikkel, Sebastian og Casper et eksempel på, hvordan sammenhold og fællesskab gør en mærkbar forskel, både på og udenfor banen.