Landbrug

Landbrugsbranchen i Danmark spænder bredt – fra meget store landbrugsproduktioner ned til helt små landbrug på hobbyniveau. Uanset landbrugets størrelse, er branchen underlagt Landbrugsloven, samt øvrige andre særregler på bl.a. skatteområdet. Desuden er der stor fokus på miljø- og CO2-problematikken, der stiller større krav til landmændenes dokumentation og brug for ESG-regnskaber.

Hos Redmark betjener vi alle typer landmænd, fra den selvstændige erhvervsdrivende til de helt store landbrugskoncerner, med aktiviteter ud over landets grænser.

Din daglige sparringspartner

I Redmark har vi et team af dedikerede medarbejdere, der hjælper landbrugsvirksomhederne igennem de løbende udfordringer. Vi har en specialviden og erfaring, der giver vores kunder den daglige sparring, samt fastholdelse og fokus på udvikling og strategisk planlægning.

Udover revision og assistance med udarbejdelse af årsregnskaber og budgetter, besidder vi stor viden og erfaring på skatte- og momsområdet i forbindelse med gennemførelse af generations- og ejerskifte, samt salg og udmatrikulering af jordarealer, der udlægges til byzone.

Teamet i Redmark har et solidt netværk til landbrugssektoren, hvorigennem vi sikrer vores kunder en solid og gennemarbejdede up-to-date rådgivning, på både den korte og lange bane.

Redmark kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Gennemførelse af ejer- og generationsskifte, hvor vi håndterer alle de skatte- og afgifts/momsmæssige muligheder og udfordringer, med henblik på at opnå den optimale løsning for både køber og sælger
  • Skatte- og momsmæssig rådgivning i forbindelse med salg og udstykning af jordarealer til byzone
  • Udarbejdelse af budgetter ved udvidelse af produktion eller opkøb af nye landbrugsejendomme
  • Revision og udarbejdelse af årsrapporter
  • ESG-regnskaber
  • Udarbejdelse af løbende budgetter
  • Bogføring

Kontaktpersoner