Tillid der skaber et bedre i morgen

Modevirksomheden NÜ i Randers har eksisteret i 26 år og her er tilliden til revisor Erik Lund og Redmark hjørnestenen for det tætte samarbejde, fortæller Jannie Lymann, som er administrerende direktør i NÜ.

 

I en tid, hvor modeindustrien ofte er præget af hastigt skiftende trends og kollektioner, vælger NÜ en anden vej for at skabe et bedre i morgen.

– NÜ er ikke blot et brand, men en bevægelse mod en mere bæredygtig og tidløs måde at lave mode på. Vores fokus er at kreere smukt tøj, som vil holde og være tro mod dig år efter år, fortæller Jannie Lymann.

Og netop det med at være tro mod sig selv og have tillid til hinanden, er vigtigt for Jannie Lymann, både i NÜ og i samarbejdet med andre.

– Det er essentielt for mig, at vi hele tiden er tro mod dem vi er – vores DNA – og det gælder i alle led i værdikæden. Her er tillid nøgleordet for mig. Det er mit ønske, at vi i NÜ skaber tillid til vores brand, og på den anden side også kan have tillid til vores samarbejdspartnere. Det stærke tillidsforhold, jeg har til Erik og Redmark, giver mig mulighed for at fokusere på at forfølge vores visioner, da jeg føler mig tryg i det arbejde og den rådgivning Erik leverer, forklarer Jannie Lymann.

NÜ og Redmarks samarbejde har efterhånden mange år på bagen, og derfor har Erik Lund og Redmark et indgående kendskab til NÜ som virksomhed.


På billedet Lise Reo Larsen, Erik Lund og Jannie Lymann

– Det er trygt at arbejde med specialister, der kender NÜ, og som altid leverer hurtige, ærlige og kompetente svar. Der findes ingen dumme spørgsmål hos Redmark – kun muligheder for læring – så her fungerer Erik og Redmark som en udvidelse af vores egen organisation, hvor sparringen og rådgivningen også giver et kompetenceløft hos os, siger Lise Reo Larsen, der er Head of Finance i NÜ.

NÜ er hurtigt blevet et efterspurgt brand.

– Erik og hans team i Redmark har bl.a. hjulpet med rådgivning ift. One Stop Shop – da momsreglerne blev ændret ved salg til private i EU – så vi er sikre på, at vi som virksomhed overholder de gældende regler der er indenfor området, fortæller Lise Reo Larsen.

For Erik Lund handler samarbejdet ikke kun om tal og økonomi.

–  Det er vigtigt for mig at have et grundigt kendskab til NÜ som virksomhed, for det danner et stærkt fundament for samarbejdet og et fælles mål for fremtiden, forklarer Erik, som glæder sig til at fortsætte rejsen mod et bedre i morgen sammen med NÜ.