SMV:Digital åbner op for nye digitaliseringspuljer

Står du overfor et digitaliseringsprojekt i din virksomhed, så er der godt nyt. For den 15. august åbnes der op for ansøgninger til en ny runde af midler fra SMV:Digital, der kan være med til at sikre din virksomhed udvikling og vækst.

Puljerne er populære og fordeles efter først-til-mølle-princippet, og derfor er det en god idé at have ansøgningen klar, så du kan være blandt de første, der kommer i betragtning.

Læs mere om puljerne her og se, hvad du skal opfylde for at komme i betragtning her >>

Hos Redmark har vi specialiseret os inden for digitale løsninger til erhvervslivet og hjælper hver dag vores kunder med at automatisere processer, der gør arbejdet mere effektivt. Vi skræddersyer løsninger til individuelle behov til flere brancher, og hjælper dig trygt i mål med dine projekter. Samtidig tilbyder vi også en palette af standardløsninger, som Redmark Scanning til effektiv bilagshåndtering, Redmark Dashboards, der giver jer det optimale overblik over væsentlige nøgletal og flere kontorrobotter til håndtering af administrative opgaver.

Vi står naturligvis altid til rådighed til en uforpligtende snak om dine udviklingsprojekter. Kontakt gerne vores digitaliseringschef, som er godkendt rådgiver i SMV:Digital, Hans Peter Lybæk, på telefon 41 86 56 10 eller mail hpl@redmark.dk.

Læs mere om Redmark Digital her >>