Redmark styrkes på business service og digitalisering med opkøb af EINFACH

PRESSEMEDDELELSE

Redmark styrkes på business service og digitalisering med
opkøb af EINFACH

Digitaliseringsbølgen har for alvor ramt de danske virksomheder, hvor nye krav til digitalt bogholderi udfordrer mange virksomheder. Samtidig kommer der hele tiden ny teknologi til, som gør arbejdsgange smartere og mere effektive. Men mange virksomheder har ikke kompetencerne internt til at udnytte mulighederne og samtidig leve op til de nye krav, hvilket er med til, at flere og flere virksomheder outsourcer deres bogholderi. En udvikling, som nu har fået Redmark til at indgå et samarbejde med virksomheden EINFACH i Viborg, for i endnu højere grad at kunne imødekomme den store efterspørgsel på professionel økonomistyring.

– Vores forretningsområde for effektive og digitale bogholderiydelser har gennemgået en stor udvikling, og vi har etableret afdelinger i Aalborg, Aarhus, Randers og København, hvor vi hjælper virksomheder af alle størrelser og fra mange forskellige brancher. Men vi ser et endnu større potentiale, hvilket har resulteret i det nye samarbejde med Jesper Holm-Pedersen fra EINFACH, som ikke bare skal være med til at styrke vores produktpalette og tilføje vigtige kompetencer, men i høj grad også være med til at udvikle dette forretningsområde på tværs af vores kontorsteder. Jesper har skabt en rigtig god forretning baseret på kvalitet og høj faglighed – værdier, som vi selv lægger meget vægt på, fortæller direktør, statsautoriseret revisor og partner i Redmark, Morten Ryberg.

Salgsdirektør og ejer af EINFACH, Jesper Holm-Pedersen har mere end 15-års erfaring med økonomistyring og optimering. Sammen med i alt 8 ansatte har han skabt en effektiv og anerkendt forretning, hvor de tilbyder alt inden for moderne økonomistyring, rapportering og regnskab, lønadministration foruden en palette af digitale værktøjer til intern effektivisering.

– Beslutningen har været længe undervejs, fordi det betyder meget at finde det rigtige match. Ikke bare for virksomhedens fremtid, men også for mine ansatte. Min vision har været at skabe rum for udvikling, og derfor glæder jeg mig til at stå i spidsen for Redmarks afdelinger for Business Service og digitale ydelser, og sammen med afdelingslederne at udvikle forretningsområdet. Samtidig ser jeg frem til den sparring og ikke mindst de muligheder, som et samarbejde med Redmark i kraft af deres størrelse nu åbner op for, fortæller salgsdirektør og ejer af EINFACH, Jesper Holm-Pedersen.

EINFACH vil fortsat være at finde på Mariendalsvej 11 i Viborg, og alle medarbejdere fortsætter i virksomheden, der nu skifter navn til Redmark fra årsskiftet.