Redmark lancerer endnu en digital løsning – validering af EU-momsnumre

Kravet om validering af momsnumre på EU-kunder kan hurtigt gå hen og blive en tidskrævende opgave – især når der er flere kunder, der skal valideres. Redmark har netop lanceret en ny løsning under paraplyen af digitale løsninger, der foruden at spare medarbejderens tid, også sikrer valide data.

Udviklingen inden for digitale løsninger, der har til hensigt at optimere og effektivisere vores arbejdsgange, har aldrig været større, og i tiden overtager AI mange rutineprægede opgaver. Hos Redmark har vi udviklet en løsning, der hurtigt og effektivt lever op til kravet om validering af EU-kundernes-momsnummer ved de momsfrie salg.

Med Redmark Vies Validering sparer du tid, når du skal udføre validering af momsnumre på EU-kunder. I stedet for at skulle slå ét selskab op ad gangen, tilbyder Redmark nu en enkel løsning, hvor du blot skal indtaste en liste med de momsnumre, som du ønsker valideret. Efter maksimalt 2 minutter modtager du svar på e-mail, hvor valideringsresultaterne også er vedhæftet som en fil.

– Vi oplever, at anvendelsen af de digitale løsninger frigiver vigtige medarbejderes tid til andre opgaver, og vi glæder os over at kunne tilbyde disse løsninger til alle interesserede, fortæller Redmarks digitaliseringschef, Hans Peter Lybæk.

Har du spørgsmål til Redmark Vies Validering, er du naturligvis velkommen til at række ud til vores digitaliseringschef, Hans Peter Lybæk på hpl@redmark.dk

 

Du kan læse mere om Redmark Digital her>>