Redmark fusionerer med dele af Dansk Revision

Dansk Revisions afdelinger i Randers, Hadsund og Hadsten bliver del af Redmark, der er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Målet med fusionen er en konsolidering af markedspositionen.

Den landsdækkende rådgivnings- og revisionsvirksomhed Redmark har netop indgået en fusionsaftale med Randers-afdelingen i Dansk Revision. Aftalen betyder, at Dansk Revisions afdelinger i Randers, Hadsund og Hadsten ved årsskiftet bliver en del af Redmark, og ifølge direktør for Redmark, Morten Ryberg, skal sammenlægningen styrke synligheden og fagligheden i selskabet.

– Strategisk er de tre afdelinger et virkelig godt match for os. I Redmark har vi længe haft et ønske om at fylde lidt mere på landkortet. Omvendt har vi også været meget bevidste om, at vores eventuelle fusionspartnere skulle være det helt rigtige match. Både som mennesker, deres tilgang til kvalitet og faglighed, og ikke mindst skal kontorerne være markante i de byer, hvor vi er til stede. Dette opfylder de tre nye afdelinger, og i det hele taget oplever jeg meget tydeligt et fælles DNA mellem os, fortæller Morten Ryberg og fortsætter:

– Jeg ser fusionen som en stor gevinst for os. Dansk Revision Randers har hidtil været et både udviklingsmæssigt og fagligt fyrtårn i Dansk Revision. De kompetencer og den udvikling bringes nu ind i Redmark, og det giver os en gylden mulighed for at blive endnu bedre til det, vi gør.

Redmark har i dag kontorer i Aalborg, Aarhus og København, og virksomhedens samlede omsætning for 2022 lander på omkring 200 millioner kroner. Med fusionen løfter virksomheden omsætningen med omkring 50%, og Redmark konsoliderer sin position som et af Danmarks største rådgivnings- og revisionshuse.

Vigtige roller til alle

Jesper Thorup, der er direktør i Dansk Revisions Randers-afdeling, ser ligeledes positivt på aftalen.

– Vi er rigtig glade og stolte over det nye partnerskab med Redmark. Alle vores dygtige medarbejdere og partnere bliver fremover en del af Redmark, og det glæder mig utrolig meget, at der fortsat er brug for alles kompetencer og menneskelige egenskaber. Vi går sammen en utrolig spændende fremtid i møde, og vi glæder os enormt meget til nye og spændende udfordringer sammen med de nye kollegaer i Redmark, siger Jesper Thorup.

Positionen skal manifesteres

I et større perspektiv vil Redmark bruge udvidelsen til at konsolidere og manifestere deres position i markedet. Det skal ifølge bestyrelsesformand, Johnny Vedsted Jensen, ske på flere fronter.

– Vi arbejder løbende på at øge kendskabet i de byer, hvor vi er til stede. Vi skal være større og markere os, hvor vi holder til, og det er bestemt også meningen med denne fusion. Samtidig vil vi gerne supplere vores fantastiske kundegrundlag, som primært består af mindre og mellemstore virksomheder. Sidst men ikke mindst skal fusionen her bruges til at udvikle Redmarks fagspecialer yderligere og tiltrække nye medarbejdere, fortæller Johnny Vedsted Jensen.

Den netop offentliggjorte fusion er ikke den første af sin slags i år for Redmark. Tilbage i januar blev den københavnske afdeling i Dansk Revision en del af virksomheden.