Nysgerrig både på tal og mennesker

Min vej til Redmark

  • Finansøkonom
  • Praktikant fra januar-marts 2023
  • Studentermedhjælper april-september 2023
  • Trainee 2023-2025
  • Påbegynder HD 2. del til sommer

Hurtigt en del af Redmark

Jeg startede min karriere i Redmark med et 3 måneders praktikforløb i forbindelse med min uddannelse som finansøkonom. Allerede da jeg havde underskrevet praktikaftalen følte jeg mig som en del af Redmark, fordi jeg allerede her blev inviteret med til diverse sociale arrangementer. Det betød, at jeg før min første officielle dag som praktikant, havde haft god mulighed for at lære mine nye kollegaer at kende, og det gjorde starten som ny meget nemmere.

En dynamisk hverdag

Jeg har altid vidst, at fremtiden skulle indeholde noget med både tal og mennesker. Som revisor får jeg det bedste fra begge verdener. For hvis man tror, at en revisor bare sidder på sit kontor – så tager man fejl. Jobbet som revisor betyder i høj grad kontakt med mennesker og vekselvirkning mellem arbejde på kontoret og kundebesøg hos forskellige kunder. Nogle gange er det små korte besøg og andre gange er vi et større team afsted i flere dage, hvor vi sidder ude hos kunden og arbejder. På kontoret sidder vi i storrumskontorer, og det giver en god dynamik og videndeling i hverdagen.

Et stærkt socialt og fagligt fællesskab

Jeg er blevet positivt overrasket over, hvordan det er at arbejde hos Redmark. Det faglige var jeg ikke i tvivl om – og alle er jo helt vildt dygtige. Men jeg blev overrasket over, hvor mange forskellige faglige udfordringer og arbejdsopgaver, man får lov til at arbejde med allerede som praktikant og trainee. Jeg er også blevet meget positivt overrasket over det sociale fællesskab på kontoret. Udover det sociale fællesskab er der også et fagligt fællesskab, hvor vi kan sparre med hinanden for eksempel i forhold til HD-studiet. Vi følges ad på studiet, har mulighed for at læse op sammen og teste hinanden forud for eksaminer. Men nogle gange planlægger vi også bare at tage i byen sammen eller spise sammen. Og det er rigtig fint.