Plads til høje ambitioner og små børn

Palle Gordon, Statsautoriseret revisor

Min vej til Redmark

  • Trainee fra 2009
  • HD og CMA
  • Statsautoriseret revisor 2021

Opbakningen er afgørende

Jeg har en ambition om at fortsætte med at udvikle mig og være med til at påvirke hverdagen i Redmark på en anden måde. Derfor var det det rette valg for mig at studere statsautoriseret revisor. Der er ingen tvivl om, at Redmark bakker 110% op om SR-forløbet. Partnerne i min gruppe er klar til at smide, hvad de har i hænderne for at hjælpe mig. Jeg har haft deres fulde opbakning, som bidrager til, at jeg kan blive en succes og komme igennem nåleøjet som statsautoriseret revisor. Samtidig har de i form af større opgaver, som er tilpasset SR-forløbet, bidraget til at understøtte processen. Redmarks store opbakning til SR-forløbet ser jeg som en af årsagerne til, at virksomheden har en høj beståelsesprocent til SR-eksamen.

Plads til høje ambitioner og små børn

Jeg har et højt ambitionsniveau, og jeg har aldrig været i tvivl om, at Redmark er mindst ligeså dedikeret for at indfri mine ambitioner, som jeg selv er. Selvom jeg ikke ønsker at gå på kompromis med mit faglige niveau, har jeg samtidig et behov for forståelse for mit familieliv med to små børn. Redmark er et godt eksempel på, at der kan være plads til både høje ambitioner og små børn.

Hverdag med fokus på faglighed

Jeg er drevet af faglighed og udvikling. Jeg motiveres af at se andre vokse og blive bedre. Derfor er feedback noget af det, der kendetegner min hverdag. For at skabe et læringsmiljø med høj faglighed er det afgørende, at alle ved, hvorfor vi gør, som vi gør, og dertil mener jeg, at feedback er vejen frem. Udvikling driver mig i hverdagen, og jeg vokser både af egen udvikling og af at bidrage til andres faglige udvikling. Derudover er løbende feedback fra partnerne på mine opgaver både på SR-akademiet og hjemmeopgaver med til at støtte op om min videre udvikling.