Invitation til nytårs kick-off

JFM, Horten, Sydbank og Redmark vil gerne invitere dig og en kollega med til vores nytårs kick-off torsdag den 8. februar kl. 16.30-19.00 hos Horten, Philip Heymans Allé 7, 2900 Hellerup.

Vi vil sætte fokus på den forventede erhvervsmæssige og økonomiske udvikling i 2024: Hvad er det, vi ser ind i, og hvordan tackler man som virksomhed bedst det kommende år, som efter alt at dømme bliver uforudsigeligt, ligesom 2023 har været det?

Vi har sammensat et stærkt hold af eksperter inden for økonomi, marketing og salg til at gøre os klogere på netop det. Du kan glæde dig til at høre:

Jacob Pedersen, aktieanalysechef hos Sydbank og igennem de seneste 15 år blandt de mest citerede og benyttede finansanalytikere i de danske medier. Jacob Pedersen tager temperaturen på finansmarkederne her og nu og kigger i krystalkuglen på virksomhedernes indtjeningsmuligheder i 2024 og afkastmulighederne på finansmarkederne.

Mads Ziwes Due, marketingekspert JFM. Mads vil i sit oplæg give jer et indblik i, hvordan I kan realisere jeres markedsføringspotentiale med det rette datagrundlag. Med det rette datagrundlag kan din virksomhed træffe skarpe, effektive markedsføringsbeslutninger, uden I behøver at dykke ned i komplekse datasæt.

Jesper Christensen, inspirator & salgstræner. Jesper er ekspert inden for salg, og han har holdt foredrag for over 20.000 erhvervsfolk, og han rådgiver nogle af landets mest spændende virksomheder inden for salgsudvikling. Du får et indspark fyldt med energi og humor, og du får ny inspiration til udvikling af salget i din virksomhed.

Program:

  • 16.30-17.00: Indtjekning og mulighed for netværk og kaffe
  • 17.00-17.10: Velkomst ved Nicolai Dyhr, partner, advokat i Horten.
  • 17.10-17.30: ’Udsyn på finansmarkederne i 2024’ v. Jacob Pedersen, aktieanalysechef i Sydbank.
  • 17.30-17.50: ’Anvend datadrevne indsigter til løbende at justere og forfine jeres markedsføring for maksimal effekt.’ v. Mads Ziwes Due, JFM.
  • 17.50-18.30: ’Sådan får du skabt en salgskultur i din virksomhed’ v. Jesper Christensen, inspirator & salgstræner.
  • 18.30-19.00: Netværk med tapas, vin og vand.

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende eftermiddag, hvor du også har mulighed for at netværke med andre af byens mange erhvervsfolk.

Tilmelding senest 5. februar hos: https://markedsfoering.jfmedier.dk/nytaars-kick-off