Vi bryder ESG ned og giver dig konkrete redskaber til at komme i gang med rapporteringen

Dato

07. december 2023

Klokkeslæt

08:30 - 10:30

Vi bryder ESG ned og giver dig konkrete redskaber til at komme i gang med rapporteringen

Der vil være morgenmad og networking fra klokken 7.45-8.30, for dem der har lyst.

 

ESG har længe trukket overskrifter – og det ikke uden grund, for selvom kun de største virksomheder er underlagt ESG-rapportering, griber det allerede ind i SMV’ernes forretning. Stadig flere SMV’er møder allerede nu krav fra deres kunder, banker og øvrige interessenter, som har behov for data til deres rapportering, kreditvurdering mv. Inden for få år forventes det, at de mellemstore selskaber bliver underlagt de samme krav.

ESG står for Environmental, Social og Governance, der ofte oversættes til bæredygtighed og samfundsansvar.  Det er et strategisk værktøj, som virksomheder kan benytte som en del af årsrapporten til at klarlægge, hvordan de bidrager til at nå verdensmålene og blive mere bæredygtige.

Hos Redmark arbejder vi indgående med ESG og takket være vores samarbejdspartner, Irene Hvid fra cApung, kan vi tilbyde vores kunder værdifuld rådgivning, så det ellers komplekse område bliver letforståelig og brudt ned til konkrete handleplaner.

Sammen med Erhverv Norddanmark er vi nu klar med et 2-timers seminar, hvor Irene Hvid vil introducere jer til ESG og bryde rapporteringen ned, så det bliver meget mere håndgribeligt. Hun vil komme med konkrete eksempler fra jeres dagligdag, så du efter seminaret vil være bedre klædt på til at starte processen i jeres virksomhed.

Samme dag har vi inviteret Afdelingsdirektør i ESG og bæredygtighed, Ninna Holch Jacobsen fra Spar Nord til at fortælle om bankens bæredygtighedsrejse, det daglige arbejde med ESG og rapportering, samt hvad det betyder for kunderne nu og i fremtiden.

Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs, ligesom Irene, Ninna og vi hos Redmark står klar til at svare på spørgsmål efter seminaret.

Foredragsholdere:
– Marian Fruergaard/Redmark: Hvordan arbejder Redmark med ESG og rapportering
– Irene Hvid/cApung: Hvad er ESG, og hvordan bryder vi det ned til konkrete handleplaner
– Ninna Holch Jacobsen/Spar Nord: Hvordan arbejder Spar Nord med ESG og rapportering, samt hvad betyder det for kunderne nu og i fremtiden

Tilmeld dig via knappen i højre side.
Tilmeldingsfrist: Torsdag d. 30. november 2023 kl. 14:00

Vi gør opmærksom på, at fotografering kan finde sted under arrangementet, hvor billederne kan blive brugt i Redmarks marketingmateriale. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, beder vi dig venligst om at kontakte en af vores foredragsholdere på dagen.

Der er lukket for kommentarer.