De første måneder med den nye overenskomst – KØBENHAVN

De første måneder med den nye overenskomst – KØBENHAVN

Den nye overenskomst for praktiserende fysioterapeuter har til maj været gældende i ca. 4 måneder. De nye rammer og vilkår påvirker klinikdriften. Lad os sammen blive klogere på udviklingen siden arrangementerne i oktober/november.

På dette gå hjem-møde vil vi sætte fokus på, hvad vi har lært omkring den nye overenskomst siden vores sidste gå-hjem-møder.

Vi vil forsøge at samle op på de erfaringer og værdifulde inputs, som I, og vi har gjort os det forgangne halve år.

På mødet vil vi give en opdatering på overenskomsten og vores erfaringer i den første periode, og vi vil være bredt repræsenteret af forskellige brancher, så vi kan komme hele vejen rundt.

Vi giver også gerne status på overdragelser, prissætninger, opmærksomhedspunkter m.v. Ellers er formålet dog i endnu højere grad end sidst at have en god dialog og sparring i lokalet til gavn for alles praksisdrift.

Af samme grund vil gå-hjem-mødet alene være tilgængeligt for nuværende klinikejere under overenskomsten.

Der vil være rig mulighed for at netværke med dine kolleger i branchen. Har du allerede nu spørgsmål, som du ønsker belyst på gå-hjem-mødet, så skriv dem gerne til os på forhånd: kontakt@klinikejer.dk

Hvem:
Arrangementet henvender sig til nuværende og kommende klinikejere.

Forplejning:
Let traktement.

Tilmeldingsfrist:
5 dage før arrangementet.

Pris:
GRATIS

Vi gør opmærksom på, at fotografering kan finde sted under arrangementet, hvor billederne kan blive brugt i Redmarks markedsføring. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, beder vi dig venligst om at kontakte en af vores foredragsholdere på dagen.

  • Tilmeldingsfrist: oktober 5, 2024

Dato

15. maj 2024

Klokkeslæt

17:00 - 20:30

More Info

Tilmeld dig her

Lokation

Redmark København
Redmark København
Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg
Tilmeld dig her

Der er lukket for kommentarer.