Bliv opdateret på skat, moms og den nye bogføringslov – AARHUS

Bliv opdateret på skat, moms og den nye bogføringslov – AARHUS

Der kommer løbende nye regler, du som økonomimedarbejder skal forholde dig til, og i dagligdagen kan det være svært at holde sig ajour. Derfor inviterer vi hos Redmark til et 2 timers seminar, hvor du bliver opdateret på det seneste inden for moms, afgifter og skat samt hvad den nye bogføringslov betyder for din virksomhed.

Vi kommer ind på de typiske områder, som fylder meget i hverdagen som elbiler, den nye elafgift og baggrunden for de nye ejendomsvurderinger, men også emner som indberetning af EU-handel, renter, tab på debitorer og Transfer Pricing-dokumentation.

Mange nye tiltag inden for den nye bogføringslov er allerede indført, men ved årsskiftet og medio 2024 træder nye regler i kraft. Bliv opdateret på, hvad det betyder for dig og benyt samtidig muligheden for at få konkrete svar på de udfordringer, som I sidder med i jeres virksomhed.

Vi byder efterfølgende på en forfriskning.

Tilmeld dig via knappen til højre.
Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 1. november 2023 kl. 16:30

Vi gør opmærksom på, at fotografering kan finde sted under arrangementet, hvor billederne kan blive brugt i Redmarks marketingmateriale. Hvis du ikke ønsker at blive fotograferet, beder vi dig venligst om at kontakte en af vores foredragsholdere på dagen.

Dato

08. november 2023
Expired!

Klokkeslæt

16:30 - 19:00

More Info

Tilmeld dig her

Lokation

Redmark Aarhus
Redmark Aarhus
Sommervej 31C, 8210 Aarhus V

Der er lukket for kommentarer.