Et stærkt partnerskab formet af fælles værdier

Igennem 20 år har FysioDanmark Randers og Redmark opbygget et stærkt partnerskab baseret på fælles værdier og et tæt samarbejde.

FysioDanmark Randers fungerer som et integreret sundhedshus, der huser en bred vifte af sundhedsfaglige specialister, herunder fysioterapeuter foruden en psykolog, massør, zoneterapeut og en diætist. Virksomheden har etableret sig som en markant aktør i Randers og samarbejder bl.a. med Randers FC og Randers Realskole.

Klinikken lægger vægt på at skabe et trygt og nærværende forløb, hvor der er plads til alle, og hvor fagligheden er i højsæde. Dette er også noget af det, klinikejer Atle Røstad sætter pris på, når klinikken skal vælge samarbejdspartnere.

 

 

“Kurt Telling har fungeret som vores revisor i Redmark i over 20 år. Han er altid lettilgængelig i hverdagen og yder nærværende rådgivning. Vi værdsætter hans store faglighed, der blandt andet afspejler sig i hans omfattende branchekendskab. I vores komplekse branche er det afgørende at have en kompetent rådgiver, og derfor betragter vi ikke kun Kurt som vores revisor, men også som en værdifuld sparringspartner.”