Virksomhedsudvikling

Rådgivning om virksomhedsudvikling skabes via et tillidsfuldt samarbejde med en af Redmarks specialister Virksomhedsudvikling

Den ejerledede virksomhed har et særligt behov for en tæt dialog med sin revisor og rådgiver omkring virksomhedsudvikling. Det kræver stor indsigt, ikke kun i din virksomhed og i din branche, men også i den udvikling som sker på markedet, og de trends der påvirker erhvervsklimaet.

Målrettet arbejde med virksomhedsudvikling og sparring om hvordan virksomheden udnytter sit fulde potentiale sikres gennem en løbende fortrolig dialog. En række virksomhedsejere har ikke en sparringspartner, der har sat sig grundigt ind i virksomheden og virksomhedens situation. Hos Redmark har vi en oprigtig interesse i kundens virksomhed og hvorledes vi assisterer med udvikling, samtidig med vi har mod til at udfordre.

Ledelsessparring og virksomhedsudvikling giver blandt andet følgende udbytte:

  • Der skabes et overblik over virksomhedens situation og muligheder
  • Der bliver sat en retning/et mål for virksomhedens udvikling
  • Der bliver lavet en plan for den videre udvikling af virksomheden
  • Der skabes grundlag for større indtjening og større værdi
  • Der bliver fulgt op på de opsatte mål
     

Hos Redmark hjælper vi med at holde fokus og sikrer en løbende dialog om virksomhedsudvikling. Som virksomhedsejer ved man, at dagligdagen presser på og der bliver ikke altid tid og overskud til at tænke nye tanker og se nye muligheder. Som sparringspartner påtager Redmark sig den rolle at sikre, at processen kører og retningen bliver den rigtige.

Gennem et grundigt kendskab til virksomheden og et godt branchekendskab kan vi som sparringspartner stille de rigtige spørgsmål. Vi kommer ikke med svarene, men vi tør udfordre.

Gennem rådgivning indenfor virksomhedsudvikling ser vi både på de interne og på de eksterne forhold. Er branchen attraktiv og hvor ligger indtjeningspotentialet, hvilke Megatrends vil påvirke virksomheden og virksomhedens udvikling i de kommende år. En lang række forhold kræver fokus, hvilket vi i Redmark hjælper den ejerledede virksomhed med. 

Læs om Redmarks 2-3 timers gratis sparring om virksomhedsudvikling her

Kontaktpersoner

Henrik Sondrup
Aarhus

Henrik Sondrup

Partner, Statsautoriseret revisor +45 24 41 38 19
Anders Schelde-Mollerup Funder
København

Anders Schelde-Mollerup Funder

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 40

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close