Skattemæssig rådgivning

Hos Redmark tilbyder vi en kompetent skattemæssig rådgivning gennem indsigt i kundens behov samt gennem et stort kendskab til gældende skattelovgivning og udviklingen i skattelovgivningen, såvel nationalt samt internationalt. Skattemæssig rådgivning

Den danske skattelovgivning er særdeles kompleks og i konstant forandring. Skattelovgivningen har således, navnlig gennem de sidste årtier, været underlagt en eksplosiv udvikling i omfang og detaljering. I Danmark har vi et af de højeste skatteniveauer i verden.

Det viser sig ofte, at der er mange penge at spare ved nøje at overveje de påtænkte dispositioner i forhold til den gældende skattelovgivning. Det er derfor særdeles relevant at inddrage de skattemæssige konsekvenser som et led i beslutningsprocessen i erhvervslivet, ligesom de skattemæssige konsekvenser bør overvejes i visse personlige forhold. Herudover er det ikke kun vigtigt at overveje de skattemæssige, men også moms- og afgiftsmæssige konsekvenser, hvilket vi hos Redmark endvidere kan assistere med.

Redmarks skatteafdeling servicerer alle typer virksomheder lige fra enkeltmandsvirksomheden til internationalt orienteret koncerner. Vi har udviklet særlige kompetencer vedrørende fast ejendom, omstrukturering i koncerner samt incitamentsprogrammer for nøglemedarbejdere.

Kontaktpersoner

Arne Larsen
Aalborg

Arne Larsen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 56 21
Jens Pedersen
Aalborg

Jens Pedersen

Partner, Skat +45 41 86 56 77
Jane Kappel
Aalborg

Jane Kappel

TAX Manager +45 41 86 56 81
Jeanette Holmgaard
Aalborg

Jeanette Holmgaard

Skattekonsulent +45 41 86 56 74
Pernille Juul Hansen
Aalborg

Pernille Juul Hansen

Skattekonsulent +45 41 86 56 76
Jonas Grud Henriksen
Aalborg

Jonas Grud Henriksen

Skattekonsulent +45 41 86 56 78

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close