Kundeudtalelser

Jesper Christensen står i spidsen for Redmark Sales and performance og har gennemført foredrag og salgstræning for over 15.000 erhvervsfolk Kundeudtalelser

Vil bare lige takke for den oplysende ordstrøm, der kom fra dig yesterday - man skulle jo have taget dig på film, så man kunne have dig at tænde for - hvis der var behov for et kick. Håber jeg husker alle dine guldkorn.

- Gitte Sucksdorff

 

Alle jeg har talt, incl. mig selv, har mange roser til dig for dit supergode kursus - det syntes jeg lige du skal vide.

- Henning Mayann


Tak for et rigtig godt kursus. Du er ekstrem dygtig til coaching og din kompetence ligger ud over det normale.

- Pia Bolander


Jeg kan mærke i dagligdagen, at vi alle har lært noget nyt og vi har fået nye arbejdsredskaber. Alle har været meget positive omkring stoffet, men især omkring dig og din undervisningsform.

- Birgitte Nilsen

 

Det har været utrolig godt og har givet mig stof til eftertanke. Du er bare god Jesper.

- Gitte Vestergaard, salgskonsulent

 

Annonce afdelingen på Dagbladet Børsen har gennemgået organisatoriske ændringer. Dette har medført, at vi nu skal rådgive vores kunder tværmedialt (både online og print). Derfor har jeg oplevet produkttræningen som en nødvendighed men også som meget givtigt. Jesper har været en god sparringspartner for mig personligt under hele 1. fase af træningen. Jeg ser nu frem til 2. fase (salgscoachingen) som jeg er sikker på bliver mindst ligeså inspirerende og brugbar i min hverdag - hvilket kommer både mig og mine kunder tilgode.

- Michael Barfod, chefkonsulent

 

Godt kursus, der bestemt kunne gentages, som senere opfølgning. Kurset er med til at sikre, at du får et bedre indhold i dine møder og udbytte af møderne.

- Morten Andersen, salgskonsulent

 

Jeg har som forholdsvis nyansat i Børsens annonceafdeling, sat stor pris på en effektiv produkttræning, der er målrettet både egne og konkurrerende produkter. Både træning og efterfølgende tests/eksamen gennemføres professionelt, samtidig med at der lægges vægt på den gode stemning i afdelingen.

- Thomas Christensen, chefkonsulent

 

Hej Jesper. Det har igen været to meget inspirerende og lærerige dage. Jeg har fået en masse inspiration, som jeg kan bruge som et værktøj i min videre udvikling som sælger. Igen et 13 tal til dig. Håber på flere gode kurser, du er en god inspirator.

- Hanne Degn, salgskonsulent

 

Hej Jesper. Jeg har fået meget positive tilbagemeldinger på dit weekendkursus og Lars var meget glad for din måde at undervise og træne medarbejderne på. Vi glæder os til du kommer hele vejen rundt.

- Preben Engbæk, salgsdirektør


Det har været to kanondage. Jeg har lært utrolig mange ting og teknikker, som jeg ved jeg kan bruge i min hverdag. Jeg har fået mere mod og selvtillid til at lave oplæg til kunderne. Jeg føler selv at jeg er kommet langt på de to dage og ved at jeg stadig har meget at lære.

- Jan Hjort, projektkonsulent

 

Jeg har fået råd omkring mit kropssprog, min tale og udstråling, som jeg kan buge til at finpudse min egen stil. Jeg har også fået nogle teknikker til at kunne styre mine møder og huske de ting jeg har forberedt. Alt i alt syntes jeg det har været et kanon godt kursus i forhold til alle dem jeg har været på inden dette.

- Kenneth Vraa Nielsen, salgskonsulent

 

God inspiration som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Du er god til at få alle med. Fået noget at tænke over. Rart med et kursus uden en masse fancy managementmodeller.

- Lars Nyenstad, salgsleder

 

Mine forventninger til dette kursus har overgået alt hvad jeg havde regnet med og jeg ved at jeg har udviklet mig meget på disse to dage. Glæder mig til næste gang.

- Mark Laursen, møbelkonsulent

 

Jesper Chrisensen (JC) er en særdeles kompetent konsulent indenfor medarbejderudvikling. Metodiken er i mine øjne den eneste der tilvejebringer varige forbedringer i medarbejderens opgaveløsning - idet afsættet er en bred pallette af værktøjer, hvor den enkelte medarbejder i samråd med JC vælger det, der passer ham eller hende bedst for at nå frem til den ønskede forandring. JC løfter opgaven i såvel business as usual- som turn around situationer.

- Christian Ahlers, Markedschef, Dagbladet Børsen

 

Dette kursus har gjort mig opmærksom på vigtigheden i at være forberedt. Jeg har tydeligt kunne mærke forskellen på mit første indlæg til mit sidste. Kurset har forbedret mine evner til at stå frem foran en større forsamling. Kort sagt, det har været et kanonkursus med en kanonlærer. TAK.

- Michael Bohn, salgschef

 

Hej Jesper. Tak for et godt og entusiastisk kursus. Jeg har lært meget som jeg helt sikkert vil anvende, så det er jo okay. Desværre var der ikke mere tid denne gang, men ønsket er da, at jeg kunne få flere kurser af samme kaliber. Jeg syntes især det er positivt at de kommunikationsmidler vi har lært kan bruges på flere fronter, det gør det lettere at forholde sig til.

- Randi R. Larsen, telefonsælger

 

Det har været utroligt lærerigt og vi har fået lov at prøve tingene i praksis. Det er nogle ting man kan tage med i hverdagen ud til kunderne. Jeg håber det er noget man vil bruge, når vi ansætter nye sælgere, så de er klædt godt på, når de skal ud i marken. Jeg vil se frem at firmaet vil følge op på disse kurser, så firmaet altid er et skridt foran. Tak for nogle gode dage.

- Jens R. Pedersen, konceptsælger

 

Jeg har personligt oplevet en udvikling fra at være nervøs for at stå foran en forsamling til at kunne klare det. Jeg har fået nogle utrolig gode redskaber, som jeg kan bruge fremover. Tak for et super godt kursus.

- Jesper Damgaard, salgskonsulent
 

Tak for en god dag. Det var virkelig GOD coaching og jeg tror, det er det bedste "kursus" jeg nogensinde har været på. Og det må du godt citere mig for!

- Charlotte Jul  Christiansen

 

Du møder os dér hvor vi er - og giver os coaching ud fra dét. Det er kanon - det kan jeg bruge til ti gange mere end et forkromet salgskursus over flere dage :o)

- Charlotte Jul Christiansen

 

Derudover vil vi gerne begge to lige sige, at kurset med Jesper Christensen var fænomenalt. Vi fik i hvertfald rigtig meget ud af det og har fået ændret hele vores attitude til salgssituationer.

- Rasmus Lauritsen

 

Øvrige udtalelser efter træningsforløb:

Meget god underviser

Kompetent underviser, livsglad med gode historier

Super inspirerende underviser, som fortstår at fange sit publikum

Meget inspirerende, både fagligt og personligt

God energi

Super god og energisk lærer

God humor

Frisk og engageret kursusleder og foredragsholder

Positiv og energisk underviser

Det har været et godt kursus både for mig og for selve firmaet

Dejligt at se en underviser der udstråler positiv energi. Det gør at man selv er mere opsat på at lytte

Hvis jeg havde mit eget firma skulle Jesper kigge forbi

God positivitet. Giver meget til eftertanke

Godt blandet indhold humor

 

Der vil kunne findes flere udtalelser og referencer, hvis dette ønskes, da ovenstående er et udpluk af de mange kommentarer, som Jesper Christensen har fået fra de medarbejdere, han har trænet.     

Kontaktpersoner

Jesper M. Christensen
Aalborg

Jesper M. Christensen

Director – Sales and performance +45 41 86 56 80

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close