Kundeudtalelser

Jesper Christensen står i spidsen for Redmark Sales and performance og har gennemført foredrag og salgstræning for over 20.000 erhvervsfolk Kundeudtalelser

Jeg vil gerne sige tak for dit besøg hos Aalborg Rotaract i onsdags. Det var et af de bedste og fedeste foredrag, jeg nogensinde har hørt..! Det var utroligt spændende, utroligt inspirerende og utroligt motiverende – der var rigtig mange gode råd, som jeg personligt vil tage med mig.
- Michael Hycke

Tusind tak for et super godt oplæg i går. Det var virkelig dejligt med så god og positiv energi! Som du selv siger - det smitter! :D
- Mette Fuglsang

Tak for et utrolig spændende oplæg i går hos Rotaract. 
- Anders Larsen

Tak for sidst og for det rigtig gode indlæg. Jeg havde helt glemt hvor inspirerende du var, så det var super.
- Alex Mandrup Paulsen                                                                                                                                                   

Rigtig mange tak for en kanon god og inspirerende pep-talk om salg i dag hos NOVI. Jeg tror faktisk, at det er lykkes dig at ændre mit syn på salg, og det er muligt, at jeg er nødt til at høre mere på et tidspunkt…Så jeg holder lige øje med dine arrangementer.
- Hanne Birgitte Dalgaard

Det vælter ind med positive tilbagemeldinger fra i går. TUSIND TAK for et godt arrangement - du gjorde det super godt - så fedt.
- Pia Sørensen

Jesper var i hopla... på en sober - men fræk måde - fortalte han om læsertal, oplag, annoncering, for til sidst at slutte med bedste salgstale omkring mersalg, udstråling, smil, osv. - ting som gjorde, at der kunne komme flere kunder i butikkerne - det valgte butikkerne jo selv.

Alle fremmødte var bagefter henne og sige tak for et superarrangement og var helt "høje". Her til morgen vælter det igen ind med positive mails.

Jeg var til et foredrag med dig på Gram Slots Kro den 7. juni 2011, og jeg har aldrig mødt en person med så meget energi som du forstod at give videre, foredraget var så godt, at jeg er begyndt at spare penge op til jeg får råd til at få dig på besøg, som nystartet sluger jeg alt til mig og vil gerne takke for en rigtig god aften.
- Sonja

Tak for et super godt foredrag i går, med masser af humør og mange gode budskaber. Jeg vil klart anbefale dit foredrag til andre. God vind.
- Tina Nurby

Tre personer fra min ledergruppe havde fornøjelsen at høre dit foredrag i.f.m. DKBS' årsmøde i Sabro for nylig. I den forbindelse har vi talt om at booke dig til en peptalk til vores medarbejdere - ialt ca. 30 personer.
- Berit K. Leth

Jeg havde den fornøjelse at opleve Jesper Christensen holde foredrag i.f.m. Middelfart Erhvervscenters årlige Netværksdag 2010 omkring ”Kapitalisering af dit netværk”, og jeg må sige at Jesper Christensen formår at få fanget og inddraget deltagerne på en meget både humørfyldt, motiverende og inspirerende måde. Han taler nærværende om tingene så det er til at forstå, og inddrager gerne sig selv med egne historier og cases. Samtidig gør han det med indlevelse, kropssprog, energi og en stemmeføring, der gør at man både for rørt lattermusklerne, bliver motiveret og får noget med sig hjem at arbejde videre med. Jesper Christensen kan jeg varmt anbefale.
- Vivi Sonne, Sonne Freelance

I want to say that the course today was very interesting and inspirational. I think that you are very charismatic and despite the fact that you hear the same ideas, opinions and thoughts over and over again I find the way in which you move the course fascinating.
- Dany Shmelzer

Igen en givende oplevelse at lytte til dig - dejligt; med et friskt vindpust!
- Christine Walter

Tak for et rigtigt godt og inspirerende oplæg i går.
- Pernille Andersen

Jeg var en af de glade tilhørere til dit foredrag i fredags på Hotel Montra Sabro Kro ved Aarhus (Årsmøde Foreningen Danske Konferencecentre). Det var et rigtig givende indlæg, og jeg synes du har et meget godt drive og en god udstråling.
- Angelika Rosenberg, Kundechef

Tak for et godt og inspirerende indlæg i går i AIH.
- Finn Kongstad

Tak for et superfedt foredrag. Det er altid dejligt at  blive inspireret.
- Nicklas Kastrup

Tak for en dejlig aften i Gram. Du er super inspirerende.
- Pia Carstensen

Allerførst en stor tak til DSVP for arrangementet og godt kursus. Det var en rigtig god og udbytterig dag. Var dejligt at se så mange kollegaer, og vi var alle hele tiden "på" og fik en masse gode redskaber med hjem. Tak til Jesper Christensen for en fantastisk dag. Håber ikke det er sidste gang vi ser og hører dig, da du altså bare er god til en give en "et spark bagi" på en positiv måde.
- Marta, Ugeavisen Bramming

Udtalelser fra iværksættere på Aalborg Universitet

"Det var den bedste workshop. Jeg fik meget ud af Jespers oplæg. Jeg blev meget inspireret til at få gang i min virksomhed og prøve at få gjort noget ved de ideér og drømme jeg har"

"Spændende og meget inspirerende"

"Mest motiverende foredrag nogensinde. Absolut et must for fremtidige ITM kursister"

"Rigtig godt! Godt at få nogle konkrete redskaber at arbejde med. Positiv peptalk der virker!"

"Rigtig god motivation. Jesper kan sit kram"

Kontaktpersoner

Jesper M. Christensen
Aalborg

Jesper M. Christensen

Director – Sales and performance +45 41 86 56 80

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close