Er I klar til den digitale omstilling? - Få 100.000 kr. i tilskud

I ved, det er vigtigt at fokusere på den digitale fremtid, men I er usikre på, om I er klar til omstillingen i jeres virksomhed. Erhvervsstyrelsen gør det nu muligt at ansøge om et tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning af din digitale transformation. Er I klar til den digitale omstilling? - Få 100.000 kr. i tilskud

Erhvervsstyrelsen har afsat i alt 12,7 millioner til rådgivning angående digital omstilling. Små og mellemstore virksomheder kan nu søge om tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning om digital omstilling og automatisering. Eksempelvis kan rådgivningsforløbet omhandle afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases og implementering af ny teknologi.  

Kan vores virksomhed søge tilskuddet? 

Erhvervsstyrelsen angiver selv, at der er skal være tale om projekter med teknologisk nyhedsværdi for virksomheden, og projekter som tilfører væsentlig ny viden til virksomheden. Virksomheden skal opfylde følgende kriterier: 

 • Er en lille eller mellemstor virksomhed (SMV-status) 
 • Har minimum 5 fuldtidsansatte og har dansk CVR-nr 
 • Afsat ressourcer til at implementere ny teknologi i jeres virksomhed 
 • Har vækstambitioner og ønske om at forbedre jeres produktivitet 

Hvad er jeres muligheder? 

Redmark hjælper dig med at identificere, hvor din virksomhed har størst potentiale for udvikling. Med udgangspunkt i business cases tilbyder vi sparring omkring indførsel af ny teknologi, og vejleder i hvordan det skal implementeres. Erhvervsstyrelsen fremhæver, at potentialeafklaringen bør indeholde størstedelen af følgende punkter: 

 • Kortlægning af arbejdsprocesser i virksomheden 
 • Afklaring af processer der kan digitaliseres/automatiseres 
 • Afklaring af relevant teknologi til digitalisering/automatisering 
 • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for digitaliseringen/automatiseringen 
 • Forretningsudvikling 
 • Udarbejdelse af ROI/business case/kravsspecifikation for investering i ny teknologi 
 • Leverandøridentifikation og tilbudsindhentning 

Mere specifikt ønsker vores team af rådgivere at tilbyde rådgivning indenfor: Digitalisering, Robotics (RPA), Kortlægning af processer, Ledelsesrapportering, Business Intelligence, IT Infrastruktur, CRM-implementering, Digitale platforme, Økonomisystemer, Innovationsledelse.  

Kompetenceområder 

Digitalisering  

Sæt gang i mere effektive processer, foretag færre fejl, og tag beslutninger på bedre beslutningsgrundlag. Digitalisering er disciplinen i at gøre processer klogere og forbedre ydeevnen.

1. Skab værdi i din virksomhed ved at håndtere processer digitalt
2. fjern de manuelle fejlkilder
3. flyt dit fokus fra retrospektive til proaktive analyser

Teknologi giver i dag muligheder, der ikke før har været tilgængelige, og de bliver kun eksponentielt flere. Det er derfor vigtigt at kunne navigere i markedet, og udvælge de rigtige processer at digitalisere. Digitaliseringschef i Redmark, Hans Peter Lybæk udtaler blandt andet:  

Det er essentielt, at bestyrelsen og ledelsen går forrest. Det er ikke noget, der lige gøres på en eftermiddag, men et helt mind-set, der skal ændres og det tager tid - men man er nødt til at starte et sted. Alene kortlægningen af hvilke nøgleprocesser i virksomheden, der med fordel kan digitaliseres, er ofte en øjenåbner for både bestyrelse, ledelse og medarbejdere og denne proces hjælper vi meget gerne alle vores kunder med.

Redmark tilbyder rådgivning i:  

 • Kortlægning af virksomhed og potentialer  
 • Strategisk rådgivning og digitaliserings-roadmap 
 • Forretningsudvikling og omlægning til fremtidssikrede forretningsmodeller 

Robotics Proces Automation (RPA)  

Teknologien er klar og softwarerobotter er godt på vej ind på markedet. RPA-teknologien er første step i den virtuelle medarbejderstab, og anvendes i dag til at automatisere en række administrative opgaver. Helt konkret imiterer softwaren en række rutinemæssige og manuelle processer, der eksempelvis består af at udføre handlinger i programmer, flytte data og validere data. Forskelligt fra den almindelige medarbejderstab, så arbejder robotten 24/7 og leverer altid den samme kvalitet.  

Din virksomhed kan få brug for rådgivning i:  

 • Afklaring af potentialet for kontorrobotter 
 • Overvejelser forud for udvælgelsen af partner 
 • Hjælp til kortlægning, scoring og udvælgelse af processer 
 • Udarbejdelse af ROI/business case ved brugen af kontorrobotter 
 • Governance og sikkerhed  

Implementering 

Den rigtige implementering er nøglen til at høste det fulde potentiale af en ny teknologi. Har I for nylig implementeret ny teknologi, eller planlægger I at gøre det på sigt, så kan vi rådgive jer og hjælpe med jeres implementeringsprojekt.  

Ny teknologi går ofte hånd i hånd med organisatoriske forandringer, og af dem oplever mange organisatoriske barrierer. Forandring skaber usikkerhed, og hvis virksomheden for alvor skal adoptere de nye løsninger, så er det vigtigt, at de er forberedt på de løbende problemstillinger. Vi leverer rådgivning, så I får den bedste oplevelse med jeres nye løsninger.  

Din virksomhed kan få brug for rådgivning i: 

 • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for gevinstrealisering af ny teknologi 
 • Hjælp til teknisk integration af ny teknologi 
 • Uddannelse af relevante medarbejdere i brugen af den specifikke nyindkøbte teknologi 
 • Hjælp til gennemførelse af organisatoriske ændringer som følge af implementering af ny teknologi 
 • Hjælp til leverandørstyring 

Hvorfor vælge Redmark? 

Redmark har været igennem et digitalt transformationsforløb. I den sammenhæng har vi selv implementeret en lang række digitaliseringsinitiativer. Baseret på vores egen implementering er vi således i stand til at rådgive vores kunder om, hvilke digitale initiativer, der giver mening. Teamet består af: 

Hans Peter Lybæk, Digitaliseringschef
Tlf.: +45 41 86 56 10 · hpl@redmark.dk

Hans Peter har stor erfaring med digitalisering og udvikling af digitale produkter og services samt optimering af interne arbejdsgange. Strategi, kortlægning og identifikation af nye potentialer og innovationsledelse er nøgleordene. 
Kompetencer: Robotics, RPA, Innovation, Power Bi, Business Intelligence, Digitalisering, IT Strategi, Digitaliseringsstrategi, Kortlægning af processer, Mobil Apps, Digitale produkter, Effektivisering, CRM

Benjamin N. Andersen, Konsulent
Tlf.: +45 41 96 58 48 · ban@redmark.dk

Benjamin har flere års erfaring med udvikling af ledelsesrapportering samt at automatisere og effektivisere processer.
Han har en praktisk tilgang til opgaveløsningKompetencer: Ledelsesrapportering, Excel modellering, Power BI, RPA, Robotics, SAP BPC

Læs mere om Hans Peter Lybæk og Benjamin N. Andersen på deres profiler hos Erhvervsstyrelsen - https://smvdigital.dk/soeg-raadgiver/soeg-raadgiver

Profilerne findes ved at søge på ‘Redmark’ i fritekst feltet. 

Kontakt os 

Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder i et samarbejde angående digital omstilling, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at søge midler til tilskudsordningen. 

Vær dog opmærksom på, at tilbuddet går efter først-til-mølle-princippet, og at ansøgningsfristen er senest 10. juni 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Hans Peter Lybæk
Aalborg

Hans Peter Lybæk

Digitaliseringschef +45 41 86 56 10

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close