Moms og afgifter

Hos Redmark tilbyder vi en kompetent moms- og afgiftsmæssig rådgivning gennem indsigt i kundens behov samt gennem et stort kendskab til gældende moms- og afgiftslovgivning, og udviklingen i moms- og afgiftslovgivningen Moms og afgifter

Den danske moms- og afgiftslovgivning er særdeles kompleks og i konstant forandring. Indenfor momsområdet har EU-retten særligt gennem de seneste år haft en væsentlig indflydelse på den danske praksis. Afgiftsområdet er fortsat under står udvikling, såvel som følge af miljømæssige hensyn, men også som følge af at afgiftsområdet er blevet et generelt fokusområde for det offentlige Danmark. I Danmark har vi et af de højeste skatte- moms- og afgiftsniveauer i verden.

Det viser sig ofte, at der er mange penge at spare ved nøje at overveje de påtænkte dispositioner i forhold til den gældende moms- og afgiftslovgivning. Det er derfor særdeles relevant at inddrage de moms- og afgiftsmæssige konsekvenser som et led i beslutningsprocessen i erhvervslivet, ligesom de moms- og afgiftsmæssige konsekvenser bør overvejes i visse personlige forhold. Herudover er det ikke kun vigtigt at overveje de moms- og afgiftsmæssige konsekvenser, men såvel også de skattemæssige forhold, hvilket vi hos Redmark endvidere kan assistere med.

Kontaktpersoner

Arne Larsen
Aalborg

Arne Larsen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 56 21
Kirsten Nielsen
Aalborg

Kirsten Nielsen

Partner, Moms +45 41 86 56 84
Søren Heimer
Aalborg

Søren Heimer

Senior VAT Manager +45 41 86 56 82
Mette Andersen
Aalborg

Mette Andersen

VAT Manager +45 41 86 56 79

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close