Køb og salg af virksomhed

Hvis du overvejer at få foden under eget bord eller ønsker at overlade direktørstolen til en ny ejer, kan Redmark rådgive dig og sætte fokus på, hvad der er vigtigt i processen. Køb og salg af virksomhed

Køb og salg af virksomheder er en disciplin de fleste virksomhedsejere kun stifter bekendtskab med i meget begrænset omfang og i mange situationer kun én gang – nemlig når virksomheden skal sælges.

Valget af samarbejdspartner har derfor stor betydning, og det er vigtigt med et gensidigt tillidsforhold i processen.

I langt de fleste situationer vil virksomhedens revisor være et naturligt valg, idet revisor har et stort kendskab til virksomheden og indehaveren, ligesom revisor vil være fortrolig med processen.

Redmark har deltaget i et stort antal virksomhedshandler både på køber- og sælgersiden, og har herigennem opnået betydeligt kendskab til de faktorer, der kan påvirke processen.

Læs mere om køb og salg af virksomhed i vores brochure.

Kontaktpersoner

Johny Jensen
Aalborg

Johny Jensen

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 56 52
Henrik Sondrup
Aarhus

Henrik Sondrup

Partner, Statsautoriseret revisor +45 24 41 38 19

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close