Iværksætter

Redmark har som Revisions- og rådgivningsvirksomhed den naturlige viden, der kan hjælpe dig som iværksætter med at få mere tid til din virksomhed. Iværksætter

Når du som iværksætter etablerer virksomhed kan regler og procedurer være en jungle at finde rundt i og det ønskede fokus i opstartsfasen af din virksomhed er ofte på andre ting end bogføring, skat og moms. Redmark kan hjælpe dig med at have fokus på det vigtigste for dig som i iværksætter, nemlig din virksomhed. Du har brug for en rådgiver, der forstår din virksomhed og forstår at bogholderi, skat, moms samt regler generelt, ikke er dét, du ønsker, der skal optage din tid. Det ved vi hos Redmark. Vi kan hjælpe dig med at overholde alle gældende regler og vi kan rådgive dig i udviklingen af din virksomhed.

Redmark hjælper hvert år danske iværksættere med udviklingen af deres virksomheder gennem bl.a. virksomhedsudvikling, samt gennem løbende sparring. Herudover hjælper Redmark iværksættere med at spare tid ved blandt andet at optimere bogholderi, gennemføre bogføringen, udarbejde modeller til rapportering samt ved at svare på løbende spørgsmål.  

Hos Redmark hjælper vi også iværksættere med valg af virksomhedsform, der sikrer et stabilt grundlag for fremtiden. Når virksomheden er vokset og eventuelt skal sælges er det vigtigt at der er styr på virksomhedsformen, således salget kan ske smertefrit og hurtigt. Herudover hjælper vi hos Redmark dig med registrering af skat, moms mv., og sikrer at din virksomhed har styr på det formelle, således du kan have fokus på udviklingen.

Til dette har vi bl.a. lavet følgende folder der kan hjælpe dig på vej 

Iværksætterselskaber afskaffes

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Jesper Kongsted
Aalborg

Jesper Kongsted

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 57 07
Thomas Amby
Aarhus

Thomas Amby

Partner, Statsautoriseret revisor +45 21 26 79 99
Mark Leerdrup
København

Mark Leerdrup

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 79

Lad bl.a. Redmark hjælpe dig med:

icon-checkmark

Assistance med valg af virksomhedsform

icon-checkmark

Hjælp til moms og bogholderi

icon-checkmark

Registrering af moms og skat

icon-checkmark

Virksomhedsudvikling og sparing

Book et møde

Eller ring på 98 18 33 33

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close