Insolvens

Redmark følger udviklingen indenfor insolvensområdet på tæt hold. Med et team bestående af skatte- og momsspecialister samt revisions- og regnskabseksperter til sikring af innovativ og effektiv opgaveløsning, står vi klar til at hjælpe dig. Insolvens

Er krisen ovre? Mange virksomheder kommer fortsat i modvind og vinden raser hårdt, når den først er startet.

Redmark følger udviklingen indenfor insolvensområdet på tæt hold. Med et team bestående af skatte- og momsspecialister samt revisions- og regnskabseksperter til sikring af innovativ og effektiv opgaveløsning, står vi klar til at hjælpe dig.

Redmark kan hjælpe indenfor mange områder og er i stand til at yde dig og din virksomhed professionel assistance og support.

Vi har et dedikeret team, der løbende beskæftiger sig med assistance, når virksomheder er i krise. Hermed opnås en specialisering og en erfaringsudveksling, der sikrer den mest optimale service.

Vi løser således alle regnskabs- og skatteopgaver inden for insolvens området, herunder assistance i forbindelse med rekonstruktion, akkord, tvangsopløsning og konkurs. Er du kurator hjælper vi dig gerne med at analysere virksomhedens økonomiske data.  

Vores arbejde tilpasses den konkrete opgave og dine ønsker og behov.

Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Læs mere om Redmarks tilbud til virksomheder i krise her

 

 

 

Kontaktpersoner

Jens Nørgaard
Aalborg

Jens Nørgaard

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 86 57 34
Thomas Amby
Aarhus

Thomas Amby

Partner, Statsautoriseret revisor +45 21 26 79 99
Darnell Vagnild
København

Darnell Vagnild

Partner, Statsautoriseret revisor +45 41 96 58 10

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close