Doing business in Denmark

Redmark er en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomhed med mere end 200 medarbejdere på vores kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Med vores medlemskab i MGI er vi i stand til at handle effektivt og hurtigt både lokalt, nationalt og internationalt Doing business in Denmark

Med et omfattende udvalg af færdigheder og viden, en progressiv, involverende og nærværende tilgang, er det Redmarks ambition at sætte vores præg på det danske marked. Det er vores ambition at være kendt og anerkendt som en revisionsvirksomhed, der kombinerer høj kvalificeret finansiel rådgivning med menneskelighed og nærvær.

Hos Redmark er vi dedikerede til at danne konstruktive, langsigtede og professionelle relationer med vores kunder. Vi tilbyder et komplet udvalg af økonomisk og regnskabsmæssig støtte til virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Vi er engagerede, vi bygger tætte personlige relationer med vores kunder og vi arbejder i fællesskab med vores kunder på at definere, hvad ekstraordinær kundeservice betyder for dem - det der betyder noget for vores kunder, betyder noget for os!

Kontaktpersoner

Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close