Redmarks værdier

Det er ikke svært at træffe beslutninger, når man kender sine værdier

Redmarks værdier er med til at definere vores kultur og er en vigtig del af såvel vores mission som vision. Værdierne fortæller, hvem vi er, og hvordan vi behandler hinanden. De er vigtige både i forhold til vores medarbejdere, men også i forhold til vores kunder og samarbejdspartnere.

Engageret

 

Engageret

Vi engagerer os i vores kunder. Vi yder en indsats, som gør en forskel for Redmark, vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Vi har indflydelse og tager derfor også ansvar.

Engageret

 

Forretningsorienteret

Vi har fokus på kundernes behov og leverer løsninger i henhold til indgåede aftaler. Vi holder det, vi lover, og leverer mere værdi, end der forventes. Det gælder både i forhold til kunder, samarbejdspartnere og hinanden. Vi tænker visionært i forhold til udviklingen af forretningen Redmark. Vi forpligter os til at påvirke og forbedre processer og resultater.

Kompetenceorienteret

 

Kompetenceorienteret

Vi er stolte af vores fag og leverer en høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi handler aktivt for at udvikle os selv og vores kompetencer. Vores viden er på et højt fagligt niveau, og vi vidensdeler på tværs af Redmark.

Kompetenceorienteret

 

Nærværende

Langsigtede og nærværende relationer med både kunder og medarbejdere er vigtige for os. Vi har fokus på et arbejdsliv i balance. Vi er nærværende overfor hinanden, og vi har alle et ansvar for at skabe arbejdsglæde og trivsel i Redmark. Vi tager vare på hinanden og giver plads til forskellighed.

Kompetenceorienteret

 

Forandringsparat

At være en attraktiv og værdiskabende samarbejdspartner kræver, at vi hele tiden holde øje med forandringer, og vi har mod til forandringer, og vi er bevidste om, at vi konstant skal være omstillingsparate, fleksible og innovative. Vi ser nye muligheder, synliggør dem og handler.

Kompetenceorienteret

 

Synlig

Vi ønsker at være til stede og at være synlige på markedet både i forhold til vores kunder, samarbejdspartnere, konkurrenter samt kommende medarbejdere. Vi sætter handling bag ord og følger op. Vi er alle ambassadører for Redmark.

Kontaktpersoner

Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close