Nationalt samarbejde

Nationalt samarbejde

Redmark er medlem af RevisorGruppen Danmark, RGD, som er en vidensbaseret organisation af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer. Organisationen blev etableret i 1992, hvor 13 danske revisionsfirmaer blev enige om at etablere et samarbejde. I dag omfatter RevisorGruppen Danmark 24 revisionsfirmaer med ca. 70 kontorsteder, ca. 260 statsautoriserede revisorer og cirka 1400 medarbejdere.

Hos Redmark deltager vi aktivt i udviklingen af RevisorGruppen Danmark. Flere partnere og medarbejdere deltager i diverse udvalg under RevisorGruppen Danmark.

For mere information om Revisorgruppen Danmark henvises til www.revisorgruppen.dk.

 

Kontaktpersoner

Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close