Internationalt samarbejde

MGI worldwide – vores internationale netværk, din lokale kontakt på verdensplan Internationalt samarbejde

Stadig flere af vore kunder har af forskellige årsager brug for internationale kontakter. Derfor er vi medlem af MGI Worldwide. Det er MGI Worldwides mål at yde sine kunder en bedre og mere alsidig service ved at knytte kontakter mellem revisorer og finansrådgivere i udlandet. Det betyder, at du kan undgå at kontakte et upersonligt revisionsfirma, når du ekspanderer ud over landets grænser.

MGI Worldwides netværk af revisorer tæller over 160 revisionsfirmaer i mere end 80 lande. Vi og de øvrige medlemmer af netværket vil gerne være helt sikre på, at vi henviser vore kunder til en velrenommeret revisor i et andet land. Derfor er vi alle underkastet en streng kvalitetskontrol for at kunne blive medlemmer. Alle medlemmer skal også kunne yde rådgivning og revision.

For dig som kunde indebærer det, at vi hurtigt kan sætte dig i forbindelse med en dygtig, lokal kontakt, når du har brug for bistand internationalt. Det kan være alt muligt fra etablering af et firma i Argentina til at finde ud af, hvad arbejdsgivere betaler i sociale bidrag til Østrig.

For mere information om MGI henvises til www.mgiworld.com.

 

Kontaktpersoner

Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close