Redmark – Vi står til regnskab

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder.

Det er Redmarks ambition at markere sig som dem, der yder den bedste rådgivning – baseret på stærke faglige og forretningsmæssige kompetencer. Vi vil være markante, og vi vil skabe værdi og gøre en forskel for vores kunder. Vi vil efterlade et tydeligt aftryk og være dem, der kombinerer topkvalificeret økonomisk rådgivning med menneskelighed og nærvær. Vi vil være lige så kompetente som de største, men aldrig på bekostning af nærhed og faglig stolthed.

Når vi siger; vi står til regnskab, er det for at understrege, at vi står inde for det, vi siger, og det vi gør - vi påtager os ansvaret, og vi er til at stole på. Vi går aldrig på kompromis, og vi har modet til at påpege svagheder og tage eventuelle problemer i opløbet. Samtidig har vi evnen til at se potentialer og gå nye veje.

Hos Redmark er vi til at tale med. Navnet Redmark hentyder nemlig ligeledes til varme, passion og menneskelighed. Bag tal og regnskabsmæssige kompetencer er vi mennesker af kød og blod, der brænder for det, vi laver. Vi lever og ånder for vores kunder. Samtidig er vi professionelle til fingerspidserne og seriøse i alt, hvad vi gør. Derfor er det runde ”R” blåt – det symboliserer Regnskab, Revision og Rådgivning. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på den bedste løsning hver gang. Det kræver et stort engagement og en stor indlevelse i kundernes forhold. Det kan du forvente af samtlige medarbejdere i Redmark.

Værdiskabende løsninger med engagement og nærvær

Hos Redmark er vores mission at være den ejerledet virksomheds foretrukne revisor og rådgiver og vi ønsker samtidig at sætte nye standarder for det at drive revisions- og rådgivningsvirksomhed. Vi er ikke alene bundet op på revision, men på kundens behov og på hvad der skaber værdi. Derfor vil værdiskabende løsninger med engagement og nærvær være kernen i alt, hvad Redmark foretager sig. Det er til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og vores medarbejdere.

Vores varemærke er et engagement udover det sædvanlige og vi er stolte over, at kunne sætte vores aftryk indenfor kerneområderne - revision, regnskab og rådgivning. For os er du ikke blot et nummer i rækken. Som kunde hos Redmark har du krav på en nærværende og værdiskabende løsning hver gang.

Derfor er vores vision at skabe fremtidens revisions- og rådgivningsløsninger. Vi ved, at de bedste resultater opnås, når løsninger skabes i fællesskab. Det er derfor Redmarks vision at skabe fremtidens løsninger sammen med kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om Redmark her

 

Kontaktpersoner

Morten Ryberg
Aarhus

Morten Ryberg

Direktør, Partner, Statsautoriseret revisor +45 26 84 66 25

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 240 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close