10. november 2020

Kompensation for omsætningstab til nordjyske virksomheder

Ordningen gælder udelukkende for virksomheder i kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø.

Ordningen bygger på de samme principper, som ordningen i foråret. Det er muligt at søge kompensation i perioden 6. november – 3. december 2020.

Kompensationen udgør 100% af omsætningsnedgangen, såfremt virksomheden har været tvangslukket, og dermed ikke har haft nogen omsætning. Tvangslukkede virksomheder er f.eks. restauranter (bortset fra take-away), barer, fitnesscentre, biografer mv. Såfremt virksomheden ikke har været tvangslukket, kompenseres der for 90% af omsætningstabet.

Der er endnu ikke nogen information om, hvorvidt kompensationen – som i foråret – begrænses til kr. 23.000 pr. måned. Det er dog sandsynligt, at denne begrænsning indarbejdes som en del af lovgivningsarbejdet.

Det er en betingelse for at være berettiget til kompensation, at virksomheden i kompensationsperioden oplever en omsætningsnedgang på min. 30%. Det må formodes, at omsætningen skal vurderes ift. november 2019, men dette vides endnu ikke med sikkerhed.

For nuværende er der ikke udmeldt flere betingelser. Lovgivningsarbejdet er fortsat i gang, og der er derfor heller ikke åbent for ansøgning endnu.

Kontakt

Kontakt din revisor, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og rådgivning til ovenstående.

Download ovenstående her >>

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close