10. november 2020

Kompensation for faste omkostninger til nordjyske virksomheder

Ordningen gælder udelukkende for virksomheder i kommunerne Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø.

Ordningen bygger på de samme principper, som ordningen i foråret. Det er muligt at søge kompensation i perioden 6. november – 3. december 2020.

Alle virksomheder med en omsætningsnedgang på mindst 30 % kan søge om kompensation for faste omkostninger. Kompensationsgraderne følger samme model som under sommerens kompensationsordning. Der ydes således kompensation for 60 % af de faste omkostninger, fx husleje, forsikringer, vand, varme og el mv, hvis omsætningsnedgangen er 50 %. Der ydes 100 % kompensation for faste omkostninger i perioder uden omsætning på grund af forbud mod at holde åbent.

Der åbnes også for at søge op til kr. 50.000 til faste, stedbundne omkostninger uden revisorerklæring.

Tvangslukkede virksomheder er f.eks. restauranter (bortset fra take-away), barer, fitnesscentre, biografer mv.

Det må formodes, at omsætningen skal vurderes ift. november 2019, men dette vides endnu ikke med sikkerhed.

For nuværende er der ikke udmeldt flere betingelser. Lovgivningsarbejdet er fortsat i gang, og der er derfor heller ikke åbent for ansøgning endnu.

Kontakt

Kontakt din revisor, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp og rådgivning til ovenstående.

Download ovenstående her >>

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close