16. maj 2019

Er i klar til den digitale omstilling? – Få 100.000 kr. i tilskud

Erhvervsstyrelsen har afsat i alt 12,7 millioner til rådgivning angående digital omstilling. Små og mellemstore virksomheder kan nu søge om tilskud på op til 100.000 kr. til rådgivning om digital omstilling og automatisering. Eksempelvis kan rådgivningsforløbet omhandle afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases og implementering af ny teknologi.

Kan vores virksomhed søge tilskuddet? 

Erhvervsstyrelsen angiver selv, at der er skal være tale om projekter med teknologisk nyhedsværdi for virksomheden, og projekter som tilfører væsentlig ny viden til virksomheden. Virksomheden skal opfylde følgende kriterier: 

 • Er en lille eller mellemstor virksomhed (SMV-status) 
 • Har minimum 5 fuldtidsansatte og har dansk CVR-nr 
 • Afsat ressourcer til at implementere ny teknologi i jeres virksomhed 
 • Har vækstambitioner og ønske om at forbedre jeres produktivitet 

Hvad er jeres muligheder? 

Redmark hjælper dig med at identificere, hvor din virksomhed har størst potentiale for udvikling. Med udgangspunkt i business cases tilbyder vi sparring omkring indførsel af ny teknologi, og vejleder i hvordan det skal implementeres. Erhvervsstyrelsen fremhæver, at potentialeafklaringen bør indeholde størstedelen af følgende punkter: 

 • Kortlægning af arbejdsprocesser i virksomheden 
 • Afklaring af processer der kan digitaliseres/automatiseres 
 • Afklaring af relevant teknologi til digitalisering/automatisering 
 • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for digitaliseringen/automatiseringen 
 • Forretningsudvikling 
 • Udarbejdelse af ROI/business case/kravsspecifikation for investering i ny teknologi 
 • Leverandøridentifikation og tilbudsindhentning 

Mere specifikt ønsker vores team af rådgivere at tilbyde rådgivning indenfor: Digitalisering, Robotics (RPA), Kortlægning af processer, Ledelsesrapportering, Business Intelligence, IT Infrastruktur, CRM-implementering, Digitale platforme, Økonomisystemer, Innovationsledelse.

Kontakt

Kontakt Hans Peter Lybæk på hpl@redmark.dk eller tlf. +45 41 86 56 10 for at høre mere om jeres muligheder i et samarbejde angående digital omstilling, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at søge midler til tilskudsordningen.              

OBS. Vær dog opmærksom på, at tilbuddet går efter først-til-mølle-princippet, og at ansøgningsfristen er senest 10. juni 2019. 

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close