23. maj 2017

Biler - Skat & Moms

Kan du styre en firmabil sikkert igennem skatte- og momslandskabet?

Inden du sætter dig bag rattet i en firmabil og kører en tur, er det vigtig at kende de særlige regler vedrørende skat og moms for ikke at blive standset under eller efter køreturen af SKAT og blive præsenteret for en ekstra regning.

Når en firmabil anvendes til private formål, reguleres forholdet på moms og afgiftssiden som hovedregel hos virksomheden, hvorimod konsekvenserne for privat kørsel efter skattereglerne sker hos den ansatte.

Der er forskel på, hvordan benyttelsen af en firmabil til private formål behandles efter moms- og skattereglerne. Tidligere har SKAT foretaget en del razziaer af biler på gule plader, og det har her vist sig, at der er fejl i mange firmabilers moms- og skatteforhold.

Pjecen beskriver reglerne for moms og skat ved brugen af firmabiler. I pjecen er beskrivelsen af reglerne for brugen af firmabiler opdelt i henholdsvis gulpladebiler og biler på hvide plader.

LÆS MERE HER >>

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag de seneste branchenyheder

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close