Q & A

Q & A


Kigger I kun på karakterer?

Nej, vi kigger ikke kun på karaktererne, når vi ansætter praktikanter eller trainees. Vi er mindst lige så interesserede i dit DNA, om du har haft et fritidsjob, hvilke interesser du har og hvordan du overordet vil passe ind hos Redmark. Når det er sagt, er det naturligvis stadig vigtigt, at du har klaret dig godt under din uddannelse.

Er det udfordrende at være trainee?

Ja, du møder nye udfordringer hver eneste dag, idet en revisors fagområde er bredt og indeholder mange forskellige arbejdsopgaver. I de første måneder vil dine primære opgaver bestå af bogføringsopgaver, moms, regnskabsopstilling og lignende, men du får hurtigt større ansvar og kommer allerede inden for de første år til at lave både virksomhedsregnskaber og personlige regnskaber.

Er der en dresscode?

Vi har en dresscode i Redmark, og det betyder, at du skal være pæn og præsentabel. Pæne bukser/nederdel samt skjorte er som udgangspunkt et must.

Hvad får jeg i løn?

De to første år får du traineeløn incl. 8 % i arbejdsgiverbetalt pensionsbidrag. Herudover betaler vi 2 % til fritvalgskonto. Du har mulighed for at tilvælge en række forskellige goder gennem vores fleksible lønpakke fx periodekort, massage, bredbånd og telefon.

Efter 9 måneders ansættelse har du optjent 5 feriefridage – udover de 5 ugers ferie samt ekstra ferie mellem jul og nytår.

Som medarbejder i Redmark er du også omfattet af vores forsikringspakke, der består af gruppeliv, tab af erhvervsevne, kritisk sygdom, sundhedssikring og ulykkesforsikring.

Desuden betaler Redmark undervisningsgebyr og bøger til HD studiet. Du får løn under skoleperioder samt op til 15 dages læse- og eksamensfrihed i løbet af hele HD-studiet.

Hvordan er aldersfordelingen?

Gennemsnitsalderen er faktisk lav, og det betyder, at du ofte arbejder i teams med andre unge kollegaer. Du kommer helt naturligt til at indgå i organisationen med de andre trainees samt med nye trainees, som kommer til Redmark.

Hvordan er omgangstonen?

Hos Redmark har vi en uformel omgangstone, hvor der ikke er langt fra trainee til partner. Vi sidder i storrumskontorer, hvilket giver en uformel tone med mulighed for dialog og sparring på kryds og tværs.

Hvor meget er jeg ude hos kunder?

Det er vigtigt, at du kan lide at have kontakt til kunder, da en stor del af hverdagen foregår i samarbejde med vores kunder. Nogle opgaver kræver længere kundebesøg over flere dage, mens andre kunder og opgaver blot kræver et besøg af kortere varighed eller kan klares fra kontoret.

Er der meget overarbejde?

Revisionsbranchen kan i nogle perioder være travl, og der er altid ekstra opgaver til dem, der gerne vil arbejde over, men mængden af overarbejde har du til en vis grad selv indflydelse på.

 

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close