Triatlon og tal
– mød Oliver

Triatlon og tal

Fra praktikant til trainee

”Jeg startede min karriere hos Redmark, da jeg i forbindelse med færdiggørelsen af uddannelsen til finansøkonom var i praktik hos Redmark i 3 måneder. Da jeg blev ansat som praktikant, fik jeg allerede med det samme en traineekontrakt med opstart i september 2019. Selvfølgelig betinget af at både jeg selv og Redmark synes, at praktikforløbet forløb hensigtsmæssigt. Det betød også, at jeg i den mellemliggende periode fra april til august arbejdede som studentermedhjælper, mens jeg færdiggjorde min uddannelse. Ofte arbejdede jeg fuldtid hos Redmark i hverdagene, og så skrev jeg min afsluttende opgave i weekenderne. Det krævede selvfølgelig ekstra disciplin, men det var en fed tid, hvor jeg fortsat lærte rigtig meget og samtidig bevarede min kontakt og relation til kollegaer og kunder hos Redmark.”

En lærerig hverdag blandt gode kollegaer

”Da jeg startede som praktikant, kom jeg hurtigt til at indgå som en naturlig del af vores team og opgaveløsningen på kontoret. Jeg har arbejdet med en bred vifte af kundeopgaver, hvor to opgaver sjældent har været ens, og det har virkelig overrasket mig, hvor meget ansvar jeg har fået helt fra begyndelsen.”

”Som praktikant og revisortrainee  går praktisk erfaring og uddannelse hånd-i-hånd. Jeg lærer helt klart bedst, når jeg får muligheden for at kombinere teori med praksis, hvilket jeg også fik muligheden for at få afklaret i min praktikperiode, hvor jeg oplevede, hvordan det er at arbejde som revisor i en professionel revisionsvirksomhed.”

”Jeg er blevet inddraget i utrolig mange processer og opgaver, og jeg har virkelig følt, at jeg har gjort en forskel og bidraget til, at mange opgaver blev løst. Samtidig var det også OK at sige fra, da jeg pludselig havde for mange opgaver på mit bord i statusperioden.”

Min coach er både faglig og social sparingspartner

”Jeg fik en rigtig god start hos Redmark, hvor jeg i de første tre dage var på introforløb sammen med alle de andre praktikanter. Herefter begyndte hverdagen på kontoret, hvor jeg blev tilknyttet en coach, som jeg også sidder overfor. Det at have en coach betyder, at jeg altid har en at sparre med, og det er rart, at der er afsat tid til netop min udvikling. Gennem min uddannelsesplan som forløber de første tre år, er min coach med til at sikre, at jeg kommer omkring alle relevante fagområder inden for blandt andet revision, regnskab og rådgivning. Samtidig har min coach også bidraget til, at jeg hurtigt er blevet en del af det sociale fællesskab, hvilket betyder rigtig meget for mig i hverdagen.”

En hverdag med fart på

”Som person kan jeg godt lide, at der er fart på. Derfor dyrker jeg triatlon, hvor jeg løber, svømmer og cykler flere gange om ugen. Det er vigtigt for mig, at jeg har tid til at dyrke min sport, selvom min karriere fylder meget. Jeg nyder at have ambitioner og sætte mål både på det personlige og på det faglige plan. Derfor har jeg også en ambition om at gennemføre en halv Ironman til sommer i Helsingør. Karrieremæssigt er min ambition at læse HD 2. del, for derefter at specialisere mig inden for salg og rådgivning. Jeg nyder at arbejde med mennesker og hele salgsdelen har fanget mig fra dag et.”

Som en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder er Redmark en moderne, effektiv og dynamisk virksomhed. Vi er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 200 medarbejdere arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder – Læs mere >>

Aalborg
+45 98 18 33 33
aalborg@redmark.dk

Find kontakt

Aarhus
+45 86 13 31 00
aarhus@redmark.dk

Find kontakt

København
+45 39 16 36 36
copenhagen@redmark.dk

Find kontakt

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev, og du vil løbende modtage relevante nyheder om regnskab,revision, skat, moms, afgifter og økonomi generelt. Herudover vil du modtage løbende nyheder om Redmark.

Læs mere om Redmark på vores hjemmeside, og husk på, at du altid er velkommen til at kontakte os.

icon-close